Monday, September 7, 2015

Pre-Loved Jubah

Assalamualaikum.

Haiiii..
Hari ni aku bukak kedai preloved pulak. Hahaha.

Kot ada sesiapa minat and rasa saiz sesuai dengan badan, boleh email or whatsapp eh..


-SOLD-


 SiFu Plain Abaya
Maroon dan Purple
Harga Asal :
RM102 (termasuk postage + BF zip biasa RM7)
Harga jual:
RM40 termasuk postage setiap satu. 
Kalau nak dua-dua, nak bagi RM70 je untuk 2 jubah.

 SiFu Farha Abaya
Body : Mustard
Stripe : Royal Blue
Harga asal :
RM120 (termasuk postage dan cuff 2 inci RM15)
Harga jual :
RM80 termasuk postage
**Jubah ni beli masa raya hari tu. Pakai baru sekali.
Order untuk add on zip bf.. tapi butik terlepas pandang. So jadi tak de zip.
SiFu Umairah Abaya
Top : Salmon Peach
Bottom : Dusty Purple
Harga beli :
RM162 termasuk postage
Harga jual :
RM70 termasuk postage

SiFu Jasmin Abaya
Body : Grey
Prada Lace : Jade
Harga beli :
RM175 termasuk postage
Harga jual :
RM80 termasuk postage

Untuk perhatian, semua jubah ni saiz M
Bahu : 15 inci
Lilit dada : 38 inci
Labuh tangan : 22 inci
Lilit ketiak : 19 inci
Lilit pinggul : 44 inci
Labuh jubah : 51 inci (untuk ketinggian 150 cm dan ke bawah..)
Cutting : Dolman A cut dengan kembang bawah 80 inci plus minus.
Yang paling utama untuk jubah cutting macam ni ialah dada dan pinggul.
Sebabnya tak ada potongan bahu.
So ukuran bahu tu sebagai guideline utk sesiapa yang nak buh span bahu.
Dan semua ada BF zip untuk memudahkan ibu-ibu menyusu. Kecuali design Farha tu je.
Haaa.. Gittew..

 Boleh whatsapp 011.1096.5427
Nak bagi sehelai Jubah Rayyan Haya emerald green kat orang terawal pm.

Tq Korang.

Oh.. Lupa..
Kenapa aku nak jual jubah-jubah ni sedangkan aku sayang semuanya?
Hmmmm.. DUkacita dimaklumkan..
Semua ni dah sendat dengan aku..
Heeeeppppp.. Takk.. aku tak pregnant..
Masalah berat badan melanda dengan dasatnya dan aku kena tukar baju baru.
Huwaaaaa..
Sadis..
Dan untuk mengelakkan dari Menteri Kewangan bising, aku terpaksa let go semua kesayangan yang dah tak muat ni.
Condition semua nya In Shaa Allah cantik lagi.
Aku pakai hanya waktu ke kampus.
Terima kasih lagi sekali.
:)

2 comments:

hamizah che mat said...

semoga bertambah rezeki sis. :)
jemput singgah
JOM FOLLOW SAYA

Aishah Amin said...

cantik tapi lain saiz hmm
Aishah

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015