Monday, October 21, 2013

Testimonial : Meal Shakes Shaklee

Assalamualaikum..
Haaa.. Hari ni nak story pasal Shaklee..
Maap ye kepada anti-Shaklee.
Aku nih memang hantu Shaklee dah.
Sebab dah terjebak dengan 'side effects' dia yang superb tuh.

Okeh.
So hari ni nak cite pasal 

MEAL SHAKES

Apa itu Meal Shakes?



Antara Kebaikan Meal Shake Shaklee 

  • Membekalkan 19 dengan vitamin dan mineral perlu untuk tumbesaran yang normal 
  • Menambah selera makan anak 
  • Anak tak mudah kerap jatuh sakit 
  • Membekalkan tenaga tambahan terutama bagi anak-anak yang berpuasa 
  • Mengatasi masalah sembelit kanak- kanak
  • Sebagai cara untuk menambah berat badan anak 
  • Kaya dengan kalsium, magnesium dan vitamin dan protein untuk perkembangan tulang yang sihat 
  • Meal Shake Shaklee sangat mudah diberi kepada anak-anak kerana boleh dibancuh dengan susu formula kerana rasa french vanilla dan teksturnya seperti susu tepung
  •  Meal Shake rendah lemak dan glisemik jadi anak anda tidak akan jadi obesiti 
  • Sesuai untuk anak-anak yang obesiti kerana beri rasa kenyang yang lama 
  • Meal shake merupakan makanan untuk otak yang bijak juga kerana mengandungi kolina, kalsium dan protein 

Meal Shake Shaklee merupakan supplement multivitamin yang menjimatkan kerana harga pasarannya cuma  RM114 satu tin yang seberat 544gm.

Bukan untuk anak-anak je ye.
Even me myself pun sarapan dengan Meal Shakes ni.
Sebab sedap. 

Menurut salah seorang gojes yang juga boleh dikatakan regular customer ku yang sorang ni, selera makan abang long Afiq dah makin ok. Alhamdulillah... Satu kebanggaan buat aku bila ada insan lain yang juga dapat merasai 'side effects' Shaklee ni. Alhamdulillah...
Cerita lebih lanjut, boleh ke blog baca revie Meal Shakes Shaklee dari Cik Naa.

Thanks Cik Naa sebab jadi regular customer ku.
:)
Semoga anak-anak Cik Naa sihat-shat belaka.
Aminnn..

Korang nak cuba?
Boleh visit page MyVitaminsWardrobe and pm/post/comment je kat situ.
ATAU
Boleh contact aku macam biasa,
norainimnoor@gmail.com
ATAU
Yang dah ada no whatsapp aku, boleh pm juge.

Sebarang pertanyaan adalah dialu-alukan.
Harga kasih sayang?
Pun voleyyy... >.<


4 comments:

DYatie said...

Akan jugak amik mealshake ni once arissa dah 2 years. :)

~ NANA ~ said...

My mom mkn mealshake ni..hehe

cik puan aini said...

Yatie.. boleh cuba.. :)
Nana.. sebab dia sedap.. tu yang ramai minat kot.. :)

Ain Mizie said...

Mungkin akan cuba utk ank2... Akan dtg maybe...

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015