Wednesday, October 30, 2013

Short updates

Assalamualaikum

Ya Allah.. maaflah..
Tak sempat nak update each and every day.
Thesis semua dah siap bagi kat bos.
Tunggu corrections je.
Papers pun semua dah kasi bos.
Tunggu corrections jugak.

Tak ada apa yang nak di busy kan sangat pun sekarang sebenarnya.
Tapi tak sempat-sempat jugak nak update.

Ku suspect, badan dah tak berapa daya kot sekarang.
Asyik sakit sana sini.
Level kudrat dah sampai takat nyawa-nyawa ikan.
Nak jalan gi cafe pun macam lari 200m.

Bisnes Shaklee?
Alhamdulillah, bulan ni macam ada peningkatan sikit.
Ermm. Not bad la untuk aku katakan. Sebab aku tak buat full time pun.
Dah ada group sendiri pun.
Aku namakan group tu The Shaklee Millionaire Empire.
Mudah-mudahan ahli-ahli group tu menjadi Shaklee Millionaire soon. InsyaAllah.
Tolong doakan aku and team ye..

Alya Amani?
Alhamdulillah. Sudah mampu berbicara walaupun hanya basic words ye.
Haha. Makin comel anak aku sorang tuh. * Kasi can ye mak nak puji anak. Sape lagi nak puji anak sendiri kalau bukan mak. Ye tak? *
More updates pasal anak dara aku?
Tunggulah eh.
Nanti aku buat satu entri khas cite pasal dia je.

Ok. Nak solat, nak siap-siap gi appoinment pulak.
Later ku hapdet lagi ye.
Daaaa...

2 comments:

Mimy Hamid said...

nk join millionaire tu hehe

cik puan aini said...

Boleh kakmi.. nanti aini pm.. asek je tak sempat..sorry..

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015