Friday, October 18, 2013

Hytex Warehouse Sale!

Assalamualaikum.. 
Lama hoi membisu.. 
 Raya kan... 
Hiiii.. Cobaan nak escape lettew.. >.<

Ada entri khas untuk random updates bersempena hibernasi yang hagak tak berapa nak lama tu.
Tapi lain kali aku up kan.

Yang ni macam lagi hot untuk gojes yang ternyata hot kat luar sana..

Hytex Warehouse Sale!!!!
Starting today until Ahad ini yakni 20 Oct ye u ols.
Serbu!!!

Ok. Ni festaim aku pegi.
Before ni pernah serbu Pureen Warehouse Sale..
Alhamdulillah, berbaloi..
Yang ini pun, alhamdulillah.
Berbaloi-baloi..

Ni ha poster dia.
Kalau lalu Jalan Gombak area Greenwood tu memang banyak ah depa tampal kat tiang lampu.

Disebabkan ini adalah festaim, memang ku gigihkan diri jugaklah even tak familiar langsung ngan jalan tuh.
Ermmm. Memang orang Gombak.
Tapi tak biasa ke arah sana.

Pagi tadi, nekad dah.
Lepas sarapan nak terus zass ke Dewan MPS Gombak.
Awal pun tak pe sebab nak kena cari tempat jugak kan..?
Memula Encik Asben tak kasi gi sorang.
Haishhh...
Bini dia nih mana boleh kannnn...
Mesti la nak pegi hari first pepagi buta.
Dia ajak aku gi esok pagi.
Memang tak lah kan...
Dengan Cik Alya lagi.
Lepas tu dengan weekend lagi.
Harus lah super sesak nanti.
Tamo lah aku.

Tapi, rezeki aku.
Breakfast dengan my senior, kebetulan beliau pun nak ke sana.
Kami gamble je lah.
Masing-masing tak tau jalan kan.
Dalam-dalam Encik Asben tak kasi tu, aku mintak jugak, mintak jugak.
Bagitau dah ada kawan nak pegi, barulah lepas..
Phew...

So lepas breakfast tu, terus keluar.
Sampai sana around 945 am kot.
Dewan masih gelap.
Orang pun takdek sangat lagi kecuali guard Hytex.
Kami tunggu depan pintu dewan okehhh...
Gigih takkk??

Lepas tu baru staff Hytex datang..
Then baru kami boleh masuk.

Feeling masa masuk dewan tu?
Perghhh.. Rasa nak balun je semua.
Santek semua..
Murah pulak tu.

Oi baju world of cartoons dapat less than RM20 ko.
Tak ke gile mata aku nengok nye..?
Ngan baju disney lagi..
Tenderly lagi...
Perghhhh..
Tentiba nak nyanyi lagi 'kalau aku kaya, hari-hari hari raya... lalalalala...'
Oit seriously aku rasa macam geram gile..

Masa kami serbu tu memang tak ramai orang.
Baju bajan pun mostly cantik berlipat lagi.
Ada yang masih berikat pun lagi.

Sonok weh nak pilih.
Cuma yang murah-murah tu ko kena pandai mix and match la sebab dia tak sekalikan.

Apa yang aku nampak, baju gegirl adalah sangat banyak sampai aku rasa tak tau dah nak beli yang mana.
Aim aku is baju bajan kecik je.
Pyjama Cik Alya and tshirts Cik Alya.

Lebih kurang baju bajan masa SOGO Sales.
Tapi yang ni lagi murah.
Kata harga clearance kilang..khennn?

Seronok wehh...
Aku zass sambar sana sini tak pandang orang dah.
Lepas dah rasa macam cukup dah, baru duduk diam sort balik mana yang ok and tak.
Dah sort tu, baru perasan aku ada yang aku terambik dua.
Haha.. Dasar tamak kann..

Ni lah antara baju bajan yang aku dah rembat tadi...
Selonggok jugak lah.
Lepas ni no sopping-sopping lagi dah.
Sep duet tuh haaa...
>.<


Ini baju bajan Cik Alya... Harap muat lah.. 


Ini gambar penuh..
Hoi best ah sopping rege macam gini.
Kalau normal price, mau melayang RM500-600 nih kot...

So, kesimpulan dia, total lost hari ini adalah RM302.
Termasuk 2 bath towels + mama bag...
Kikikikiki..

Aku rasa nak pegi lagi woiiii...
Tulunnnnnnnn.....

7 comments:

Wawa said...

18-20 okt...ok fine...gaji tak masuk lagi...sroootttt!

♥ ROS ♥ said...

Sibbaik ros duk jauhh..hahhahah :p
Byk aini shopping... Ros time raya je dpt shopping byk..xraya xde shopping :(

Chekgu Azrine said...

akk rasa mcm nak terjah..hahaha..
tapi nak heret anak2 ku semua itew...
wuwu

DYatie said...

Org gombak ni saja! Argh seteres nengok org gombak sambar gini. Hahaha. Tunggu la daku dah dok kl nnt. Haha.

~ NANA ~ said...

nasib la iols yg duk jauh dari KL ni...hehe

Mimy Hamid said...

gerammmmmmm banyak nya dah baru ku tau dekat ngan umah zura tu haishhhhh

cik puan aini said...

Wawa ~ Hiiii...next time pulok la ye.. :)
Ros ~ Untuk sikecik ni haa.. xdak baju lagi untuk dia..
Kak Azrine ~ tak crowded sngat pun..so rasa macam ok je heret anak2 pon.. kikiki..
Yatie ~meh cecepat duk KL ye..boleh kerap sikit kita menjemah.. :P
Nana ~ elelelele...u ols mesti jeles kan sebenarnya..sbb tu u ols buat ayat cenggitu.. hiiii.. hampon nana.... :P
Kak Mi ~ oitttt.. cemana hakak kawasan tak tau tempat ni? heran niii...

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015