Tuesday, October 1, 2013

Oktober sudahhh...

Salam..
Morning korang..

Hii..
Ampun.. Pepagi 1 Oktober ni nak gebang pasal Shaklee sikit.


Ni ha set cadangan pilihan ibu-ibu gojes masa kini... (Klik pada gambar untuk imej yang lebih jelas ye..)
Semua 3 set cadangan ni aku dah cuba dan ternyata, tidak mengecewakan ye.
Ada cadangan set untuk ibu menyusu, hamil, dan berpantang..
Overall, macam all in one pun ada.
Just in case masa hamil dah start, boleh terus continue sampai lah baby dah keluar dan weaning off.
Haaaa.... tak rugi u olsss..

Nak cuba jugak?
Boleh PM.
Harga kita boleh runding..
Nak cuba-cuba dalam kuantiti yang sikit pun, kita boleh bawak berbincang..
Haaaa... Gittew...

Jom lah jengah page jemah ye..
My Vitamins Wardrobe


4 comments:

Hana Soffelia said...

Takpe gebang pasal rezeki, mana tau 1 oktober ni pembuka segala rezeki di bulan oktober kan.. :-)

Mariah Hasnan said...

tak sabor nak berpantang bsama shaklee hehe, nak selim melim gitu

cik puan aini said...

Hana ~ aminn..
Mar ~ Selamat berpantang!

Hazey said...

Boleh drop your number at my mail box hazey_007@yahoo.com nak tanya pasal product Shaklee.

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015