Tuesday, September 24, 2013

Winners for GA


Winners yang dah di pilih ialah... 

1. Liza
2. Yumie

Both are chosen based on their needs. :) Dan.. haruslah mereka menepati syarat-syarat..

Seorang lagi yang dah dipilih secara rawak oleh cik RANDOM.ORG ialah...
*** Drum Roll***
so nombor 8 adalah Mommycha...

Untuk consolation prizes pulak, ni cik RANDOM.ORG dah tolong choose kan..
*** Drum Roll***
No 2, CtMah

No 9, Anez Zamri

No 10, Mama Yaya


Tahniah korang..
Minta tolong emel details ye,
norainimnoor@gmail.com

Terima kasih banyak-banyak sebab memeriahkan GA ini.
Aku buat lagi nanti.
Janji tak buat dah weekend.. Hihihi..

Yang nama tak naik kat atas ni pun mohon emelkan details ye.
Ada buah tangan sikit untuk anak-anak korang.

Jangan lupa tau..

Sekali lagi, terima kasih korang...

10 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

tahniah pada pemenang :)
jom meriahkan adat berpantun, tak payah buat entry.. hanya berpantun dah boleh menang hadiah.. jemput join :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/09/segmen-komen-berpantun-by-shakira.html

S.n.Fariza said...

Tahniah..
aku terlambat join :(

Shasha Azmar said...

congrats korang..hehehhe..

D Yatie said...

sobs! tak sempat join hari tu sbb weekend jugak. hahaha. *alasan*
congrats yg berjaya! cewah! :D

SweetLikeWhat said...

yeay alhamdulillah..tq aini..moga terus dmurahkan rezeki sygku..

ctmah said...

tq aini =)
moga rezeki aini bertambah murah

m@m@yAyA said...

yeay alhamdulillah ada gak rzki menang..
xsia2 join last mnit..hihi

ok2 nti zura email details yer..
semoga bisnes aini lagi tambah maju pasni sb xlokek kgsi rzki ngn kwn2..

Mariah Hasnan said...

ala tlepas plak hehe

Umi Qi said...

Tahniah korang...umi Qi happy mama aini rajin buat GA yeyyy :)

cik puan aini said...

Thanks korang sebab join..

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015