Wednesday, July 3, 2013

Giveaway by Ceritera ibu & Little Bambam


Salam Jumaat.
Haha.Setelah lama bisu, sekarang kena tag. So, selamat lah mengarang. Thanks Mama Afiq sebab tag Ibu Alya. Thanks jugak Ibu Dilah sebab buat GA ni. Hopefully ada rejeki. Aminnnn... :)

Memandangkan saya sendiri pun aktif dalam berbf ni, saya rasa GA ni memang best. Huhu. Boleh daku kompol koleksi storage bottle Alya. Kikiki..

Info lanjut pasal GA ni, boleh terjah blog Ibu Dilah kat SINI.

Untuk mengcompletekan GA ini, daku dengan gumbiranya mengetag mereka ini ye.. :)
2. Yana MK
3. Aeen


Ni 1st prize,

1 box of  Bumble Bee - Breastmilk Storage Bottles (10 bottles/box) 
1 box of Autumnz - Double ZipLock Breastmilk Storage Bag (25 bags/box)
*12oz* or *7oz*
Ni pulak 2nd prize,
1 Box of  Autumnz - Breastmilk Storage Bottles (10 bottles/box)
- Lilac Sweeties  or Blue Ellie
(boleh pilih nak colour yg mana - contoh seperti gambar di atas)

Semoga ada rezeki la ye.. :)
Breastfeeding is fun. Seriously.
Thank ummi saya for breastfeeding me walaupun ummi cakap dia bf saya tak selama saya dapat bf Alya. Yang penting, susu ibu adalah yang terbaik. Titisan emas yang Allah kurniakan untuk anak-anak kita.
InsyaAllah, untuk adik-adik Alya nanti, saya nekad..
 Oh. Lupa. Bila sebut bf, mesti la kena ada aksesorinya kan?
Jangan lupa cari breastpump je gojes semua. Especially yang bakal bergelar ibu.
Jangan aim for bp yang memahal pun tak apalah. Sekadar ikot kemampuan.
Macam saya, bp murah je. Tapi serasi.
Dah cuma pristail kawan. Tapi hampa. Tak serasi. Susu tamo kua. Sadis kan?
Nasib tak beli? Ribu riban oiiiii...

Oh. Lagi 1, yang penting, ingat basic concept, supply and demand ye gojes semua.

Ok. Ada benda nak buat nih.
Jumpa lagi!

Thanks again Ibu Dilah!

4 comments:

CikNaa said...

yeah.. good luck yer aini :)

D Yatie said...

Gud luck you! :)

PinKy MoMMa said...

hadiah menarikkk..nak nak klu breastfeed lg kan...all da best dear :)

Jumria Alimuddin said...

wah....best hadiahnya...sgt berguna...good luck..smoga ada rezeki:)

http://jumnutriblog.blogspot.com

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015