Thursday, July 4, 2013

Hidup Lagi Ke..

Haaaa... Hidup ni ha. Tapi blog macam hidup segan mati tak mahu aje. Hahaha
Sekarang senang, ada live update kat red carpet gojes. Jadinya, blog pun menjadi slow macam siput. Tambah pulak dengan kesibukan yang terlampau sekarang. 
Eh. Sibuk ke? Haha

Sibuk la sangat. 
Hari-hari buat keje, mesti nak selit jenguk red carpet gojes kejap. 
Kalau tak pon, jalan-jalan mencemar dulu ke blog gojes lain. 
Blog sendiri nak hapdet? 
Nan Hado!

Eh, sibuk sebenarnya. 
Sebab kalau ikut plan asal, by Ramadhan ni dah nak buat keje lain. 
Tapi.. Tapi.. Tapi.. macam tak boleh je. 
Keje yang ini pun tak siap lagi. 
Stress mak!

Current passion?
Haaaa.. Ngadap thesis sampai lebam. 
Misi nak siapkan sampai chapter 3 by mid of July. 
Mampu? 
Haaa.. Mampu ke tidak, mid of July nanti kita tengok. 
Kalau hagak-hagak tak dan, kita pulun la siang malam ye.
Nasib baik present progress report postponed ke lepas raya
Kalau tidak, apa pun tak bole! 
Nak presen hape wooiiiii... 
Haaaa... Ni yang mula rasa nak garu kepala yang tak gatal ni.

Sekarang, chapter 1 completed
Masih terkedek-kedek kat chapter 2.
 Idea macam tak berapa nak ada. 
Acane? 
Skip aci? 

Tekanan mak oi!

Apa pun jadi, by October nak submit jugak. 
Tak dapat submit kat Centre pun, submit kat bos pun jadi lah. 
At least, ada la progress. 
By hook or by crook, November nak report duty dah. 
Bulan doblas nak rehat. 
Tak kira! Tak kira!

Jadinya, gigihlah ye diri sendiri...
Bertabahlah wahai hati.

Maap blog, kamu terabai sikit sekarang.
Harap paham la..
Da setel semua nanti, akanku update semua sampai tak larat sume orang nak baca. 
Haha. Jangan percaya. Propa je tuh. OK Bai!


2 comments:

CikNaa said...

tenang ibu alya :)

Wawa said...

Hajat dihati nak amek master jugak...tapiiiiiii....dah kelaut sgt ni...hahahaha

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015