Sunday, March 4, 2012

Medela Harmony In Hand

Thank you Darling Husband.
You are the best! Hihihi. I know, you want the best for our baby. Me too!

Assalamualaikum.
Yesterday, finally I owned a Medela Harmony yang sering diperkatakan oleh ibu-ibu BF kat luar sana. Alhamdulillah. Actually, we're planning to visit OWB outlet since last week. Tapi biasalah kan. Ada hal itu-ini, terpaksa la ditunda. But semalam, memang takleh nak delay dah. Mula-mula, rasa macam nak order online aje sebab my hubs was getting very busy sekarang. Kena kejar banyak dateline. Plus dia risau takot saya bersalin nanti, dia tak dapat kerap balik tengok saya and baby Lil Miracle. Hehehe.

Dah petang pun masa kami ke OBW. Hujan renyai-renyai. Tapi saya tetap gigih. Biasalah kan? Hahaha
So, yesterday we bought Medela Harmony BP Package dengan harga RM319. Saya dapat banyak benda. Berbaloi-baloi. >.<

 Medela Harmony Breast Pump Package

Ini Free Gifts 

Dan ini saya amek as Purchase with Purchase. Jimat, RM35 je for both.

Dan, complete sudah segalanya.
Now, baby dah boleh keluar bila-bila masa je. We are ready, I am ready.
^_^

Oh, lupa. Saya dah cuba Medela Harmony. Ok la, tak sakit. Highly recommended.

5 comments:

Wawa said...

nak try tgk kat expo mid nti..klu sane mahal,mmg terus ke ulu klang cari set ni...heee...mcm berbaloi2...eh~!da try pump keluar tk susu nye..??hihi...mood: excited jgk~!

~cahaya~ said...

@Wawa Ihihihi.. Belom kua pape pun lagi. Org kata 1st bby mmg mcm ni..hihi.. :)

aTy _faRed~ said...

dapat shopping memnag sentiase besh..;p

~cahaya~ said...

@aTy _faRed~ hehe..betul tu aty.. hilang segala sakit..

Aidan Risan said...

ya pakai yg Avent manual...ok gak...

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015