Friday, March 2, 2012

19 days left.

Assalamualaikum.
Yeay! 19 days left. Might be less, might be more. I don't know. Allah knows the best. Baby, take your time. Give me sign whenever you are ready to see the world. OK? Anytime, I am ready. insyaALLAH.

Hari ni, saya tak berapa nak hyper sangat. Sebab?
Pagi-pagi pun jalan dah terkedek-kedek. Senget-senget. Kesakitan, eh bukan. Kelenguhan di dalam isi punggung adalah ditahap maksima. Saya kena jalan sangat slow bagi meminimakan rasa tidak selesa tersebut.
Pagi-pagi jugak ada kelas dengan junior. Hari ini jugak, for the first time saya duduk masa bagi briefing. Oh my. Memang tak larat. Harap nextweek masih ada masa untuk habiskan kelas-kelas mereka. Ameen.

Hari ni jugak, for the 1st time sepanjang 2 tahun ni saya ke library. Hahaha. Sila gelak. Sekian, terima kasih. Gigih ok bawak perut besar pegi library. Nasib baik Aunty Nisah sudi drive bawak Ummi Lil Miracle ni. Kalau tidak, memang menapak lah. Nak drive kete sendiri, tak ada sticker staff pulak.

Gigih jugak pinjam buku sebanyak 5 buah. Macam baca. Haha. Tak apa, yang penting GAYA. Tak baca pun tak apa. Ngehehehe. Sebenarnya, gigih sangat nak gi library tu sebab kononnya nak mula writing sikit-sikit. Tapi tak tahulah bila tu. >.<

Buku-buku tersebut bakal dicopy dan lepas tu lah kot baru bermula proses membaca secara gigih. Nanti si tecik ni kenalah baca buku jugak secara gigih bersama Umminya. Hehehe.

Ok, Sakit pinggang. Out dulu.
Harap minggu depan tak deliver lagi. >.<
Semoga kawan-kawan yang tengah menunggu masa macam saya selamat melahirkan dengan mudah. Ameen.
Doakan saya juga ye.

4 comments:

Wawa said...

klu bace blog mommies, rase2 camtu tanda dekat sgt da tu nak bersalin..hehehe...:)

~cahaya~ said...

@Wawa Wa, tapi skejap je rasa tu.. dah ok dah skrg ni..hihi..kena sabar menunggu la..

aTy _faRed~ said...

ok lar tu baru 2 tahun..sye ni rse nak dekat 7-8 tahun kot tak gi library since abes belajar..;p

~cahaya~ said...

@aTy _faRed~ hihi..gigih tu pegi library.tp sudahnye buku tu duk dalam kete lg haaa...

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015