Sunday, March 7, 2010

Alya's Wedding

assalamualaikum..
hari ini sungguh berbesar hati untuk mengupdate belog...hehe...sebab nak wish congratz to my darling friend..Alya Naili Rozhan..bersama dengan suami tercinta..Ahmad Zaki...

congratulations to both of u...Pn.Alya Naili and hubby...
both of them selamat diijabqabulkan pagi semalam which is 6 March 2010...Alya dinikahkan sendiri oleh ayahanda beliau...semuanya telah selesai..alhamdulillah...

their pelamin

last night was the reception belah the bride...mase akad nikah aku tak dapat pergi sebab ada kerja nak kena siapkan...tapi yang last night memang cane pon kena gak attend..sebab mase beliau bertunang hari tu..aku dah tak pegi..nanti Alya kecik ati..hehe...^_^


memang grand malam tadi..pengantin pakai persalinan warna putih and theme diorang merah+putih...sangat cantik...warna yang aku idamkan untuk wedding aku nanti..hehe..insyaALLAH....


Alya cantik sangat last night...gorgeous..and Zaki pon tak kurang hebat..ehehe..actually both of them kawan aku...Alya ni aku kenal since matric..salu melepak bilik dia...and Zaki pon aku kenal since matric..tapi tak cakap banyak..bila dah masuk Gombak baru la berkawan secara rasmi kot..hihihi..since he is my classmate since kami sama-sama mempilih Materials Engineering sebagai jalan kami di UIA ini...:)

what i can see is Zaki nampak happy..sangat happy i should say...senyum saja tak lekang...Alya pon sama...hehe..so sweet la both of u...the sweetest moment malam tadi was when the time Zaki nyanyikan lagu 'buat isteri' yang pernah dinyanyikan oleh Kopratasa kot kalau tak silap aku....OMG....sungguh best kalau my future hubby buat macam itu jugak..tapi....aku tak expect pon...sebab masing-masing ada cara masing-masing...and setiap orang ada kebahagiaan masing-masing yang mempunyai cara tersendiri..oooo...banyaknya perkataan 'masing-masing'..hoho...

hmmmm...sangat happy for both of u sampai aku pulak yang rasa nak nanges...memandangkan Alya is kawan terdekat aku kat UIA ni yang mentukarkan status from 'Cik' ke 'Puan'....

to Alya and Zaki...congratulations again...semoga panjang jodoh kalian..berkekalan sampai syurga...dikurniakan zuriat yang soleh solehah...jangan lupa doakan saya juge yee...saya pon mahu kawen macam korang jugak..heeeeee....kegatalan sudah melanda...oooooo....lebih baik END sekarang..huhu..

oh..lupa..last night jugak dapat jumpa a friend of mine yang dah 15 tahun tak jumpa...dia pindah sekolah masa darjah 3....macam tak percaya dapat jumpa dia..hihihi....dulu rapat dengan dia..sebab rumah dia depan rumah my aunt...so lepas balik sekolah or weekend, mesti main kat rumah dia..hehehe...


me and the bride, Alya Naili Rozhan

***oh..sekarang dah ada label 'wedding' hehe..doakan untuk Noraini dan pasangan juge yee....amin..terima kasih... ^_^

...semoga Allah permudahkan segala urusan kami.. ...percepatkan ijab dan qabul kami... ...amin..

8 comments:

ainmusa said...

wau.wau.wau.dah ade label wedding.bile turn aini pulak?heee :))

lawa la bride.tahinah

fabulous.farah said...

comei2..merah putih

yonna said...

heee.pemain dia merah putih betul! hahaha.kaler yg mmg sangat2 naik kalau nk buat wedding :D

congrats to ur friends :)

AINI NORAINI said...

ain ~ hehe..ye..now dah ada...turn aini??? hehe...ain doakan la ek..kami harap tahun ini...tapi Allah yang tentukan..tolong doakan tau...:)

AINI NORAINI said...

farah ~ hehehe...warna tema impian aku jugekk...:)

AINI NORAINI said...

yonna ~ a'ah...btol tu...
itam putih macam chika pon cantik jugak...:)

E.d.Y said...

abg forener dah kawen..knp alya tibe2 nampak lawa...hehe

AINI NORAINI said...

edy ~ oitt...abang forener mane pulak ni?
ehh..alya bukan nampak lawa...die dah memang lawa sejak dari dulu...sebab tu zaki terpikat...hehe

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015