Monday, February 20, 2012

Ulangtahun Pertama

It has been a year of being his wife. Alhamdulillah.
Thank you Allah for Your greatest gift. He is the best gift I ever had.
We're blessed with this lil miracle inside my womb.
I pray to You, safe me, my lil miracle during the labor soon.
Ease everything, help me to cope with all the pains.
InsyaALLAH, I'll try to be as strong as I can.


To My Dear Hubs,
A good wife gives happiness and long-life to her husband.
Allow me, Abang, for our anniversary to wish you to share this long life with me!
I love you with all my heart and soul..
I'll be your wife now and forever, InsyaALLAH till Jannah..
Thanks for accepting me for who I am. ^_^

Terima kasih Abang.
Terima kasih kerana menerima, menyayangi dan mencintai Ain apa adanya.
Terima kasih untuk segala pengorbanan, susah payah Abang untuk menyempurnakan keluarga kecil kita selama setahun ini. Terima kasih kerana menjadi seorang yang sangat superb in my life.

Bimbinglah daku dan keluarga kita ke syurga abadi.
Setahun kita bersama, kita kini bakal menjadi 3.
Terima kasih di atas segala anugerah yang tidak terhingga ini, Ya ALLAH.
Bantulah kami memelihara mahligai cinta ini dari dikhianati insan-insan pendengki. Ameen.

10 comments:

vv said...

Happy anniversary, dear. Semoga bahagia selalu di samping family tercinta ^^

Lady Mira said...

Happy anniversary :)

CikPuan Fara said...

aww sweetnya! semoga berbahagia selalu :)

~cahaya~ said...

@Lady Mira TQ dear. Take care! Can't wait to see your babies.. :)

~cahaya~ said...

@vv Ameen. TQ Dear..

~cahaya~ said...

@CikPuan Fara TQ Dear.. :) Malu saya >.<

aTy _faRed~ said...

hepi aniversari yang pertama dear..:) dah setahun..kejap jer kan...semoge yang pertama ni akan terus kekal sampai ke hujung nyawa...aminn...:)

~cahaya~ said...

@aTy _faRed~ TQ aty dearie.. :) a'ah, sekejap sangat.. Ameen. Terima kasih untuk doa itu.. :)

ashra said...

happy anniversary,aini n hubby
wahh..hadiah paling bermakna..cahaya mata sulung... =)

~cahaya~ said...

@ashra TQ Ash.. :)
Alhamdulillah, rezeki. Ada hikmah Allah uji dengan ectopic dulu. DIA nak bagi hadiah lain. Kalau tidak, anniversary celebrate ngan bby 2 months old. Mana-mana pun tak apalah. Aini redha. ^_^

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015