Saturday, May 28, 2011

Laporan Lengkap #2

Assalamualaikum.

Tunggu cinta hati online, tak muncul-muncul. Sibuk agaknya. Tak apalah. Untuk cinta saya, nah gambar. Hari ni tak ada laporan. Sekian, terima kasih. Hihihi


Muka tak sihat kan? kan? So, u kena cepat balik. Tahu?
Hahaha. OK. Tak. I tipu. Laporan untuk hari ni, ada. Sekejap. Nak kena ingat balik.

Hmm. Pagi tadi, terbangun lambat. Tak sedar langsung. Ubat sepatutnya makan pukul 7. Tapi Ain dah lambat 30 minit. Hari ni malas pulak nak bangun. Mungkin sebab ubat pun dah tinggal sisa-sisa dah.

Makan tetap macam biasalah. Ikan bakar, sawi rebus. Tapi kan.. Tapi kan.. Emmmm. Tak pe lah. Tanak cakap. Nanti kena marah. Heee...

And hari ni sakit makin berkurang. Alhamdulillah. Syukur.

And again.. Ain dah drive hari ni. Hihihi. Gi umah Mok. Eh. Tak. Pegi pekan dulu. Beli barang-barang adik. Lepas tu Ain beli tudung (lagi). Cari EPO. Tapi tak ada yang berkenan dihati. Ada yang content GLA dia 10%,30%,50%. Ain tanak yang tu. Nak yang 100%. :)

Tapi bila tunduk-tunduk, macam rasa sakit la kat pusat. Tak tahu kenapa. Lebam dah makin kurang. Alhamdulillah. Esok dah boleh start consume Amazing Honey. Sebab sarang burung+ginseng+gula batu dah habes. Fuhh. Lega.

Itu je kot untuk hari ni.

Video kawen kita dalam progress Yang.
Hehehe.

You take care dear.
Good Luck for tomorrow.
I Miss You.

p.s - Tadi curi-curi minum air dalam peti ais. Sikit je. 2 teguk. Sorry. Kempunan. -_-"
p.s.s - I nak minum Milo Ais. Tapi tak de orang bagi. Kena minum air masak je. Tak pun Milo Panas. Bosan la.

2 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sian aini,
aini tak sihat ye, sabar ye...
sakit tu ujian, tanda Allah sayang kita.
bagus aini dapatkan makanan dan minuman kesihatan tuk diri....
semoga sihat selalu ye,dik!

yup.... akak tinggal Rawang. kenapa aini?

AiniNoraini said...

Sihat la kak.
Saja raih simpati cinta hati yg jauh dimata. Hehehe

Akak tinggal kt Rawang area mana? Aini duk tun teja.. :)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015