Wednesday, April 7, 2010

inilah dinamakan kenangan

Encik creeper dawn a.k.a dawncrawler..kamu di manakah sekarang..?
masih di Dublin kah? atau sudah di Tanah Melayu kah?
Dulu asal balik Tanah Melayu je call kacau aku...
sekarang di mana anda......aku rindu..-_-"

Semalam...dengan gigih dan macam tade kerja lain nak buat..aku pegi belek satu persatu comments dekat friendster...ye la..sekarang orang dah tak main itu lagi bukan? Tapi bukankah friendster sekarang sudah naik taraf menjadi ala-ala mukabuku?Oh..I think fb is much more fun kot....and 1 more..sebab fb warna biru..hehe...

Emmm..First of all..Jangan salah faham..Encik ini bukanlah scandal i..Heh.mula la tu pikir bukan-bukan...kan?kan? ;) Bukan juga ex boifren i..heh..i mana ada orang nak...tak mungkin la akan ada ex-boifren kan? eh..tak.Tipu.I ada sorang ex boifren.Tapi I rasa tu bukan ex-boifren.Sebab I tak rasa macam berchenta sangat pon masa ngan dia dulu.Itu macam lebih kepada ex-monkey cinta monyet.haha...Ok.Berbalik pada cerita encik ini..Hmmm...Encik ini senior zaman sekolah dulu..hep.zaman sekolah dulu,i huduh..selekeh..sememeh..sume lah..emm..tak..sekarang pon huduh jugak..tapi dulu lagi la comot momot...takda orang nak pandang pon..encik ini pon aku tak kenal masa dekat sekolah..dah habes sekolah baru jumpa..itupun sebab ikot rakan..kalo tak...takda terjumpa encik ini...

Aku suka kawan dengan encik ini..dia kelakar..dia baik hati..senang la nak masuk kepala dengan aku masa mula-mula jumpa dulu.Sangat gemar kepada MYDIN.Itu persamaan kami.ngehehehe...encik ini further study kat Dublin suatu ketika dahulu..sekarang entah ke mana beliau..tidak dapat dijejak lagi.

Tersengih sorang-sorang aku baca komen encik ini dalam friendster semalam.. Rindu dia =')


Creeper Jun 16 2004, 06:26 AM
Salam sejahtera keatas kamu/A'kum,
sajer nak menyemakkan testimonial dalam frenster kawan aku nih..muahahahaha..terutama ko selaku junior aku kat KOpu luu..kiukuikiukiu..saper suruh ko jadik junior kat Kopu dulu, kan dah kener sibuk gan aku...hehehehe...Lamer tak dengar kabo ko yek...Kalau korang nak tau aku pasan junior aku sorang nih pun dalam chatting, start pasan kewujudan dier kat alam nyata nih..hehehehhe..She just too perfect to be Ur fren...hehehehe(ayat bodek)..kiukuikiukuk..Isk, blaja bebaik yek.....Semoga berjaya kelak..jumper di menara KL(ganti menara gading yang tak tinggi dah sekarang nih)....hehehheehe..

K tak chatting dah ker?lamer tak dengar kabo ko yek./...sekian jer lah, jangan luperkan tanggungjawab kite disini...


>>>>>> see..sense of humour die...ni baru dalam tulisan..depan-depan,tak tahan nak gelak..selalu called aku konon nak nyamar..hello bro..sore ko aku dah cam maaa.... =)


Creeper Sep 11 2004, 09:42 PM
Mauahhaha, memandangkan ko letak gak dalam testi sy, terpakser laa balas gak....Tertanggalnya September 11, 2004, tarikh dimana insan yang tak kenal siap dah luper pun tetiber jumper balik, yang muskil nyer jumper kat Burger king, maser sy duk melantak air burger king ..ohohohoho...Suka sangat dier gan tepon baru dier tuh....Lagik canggih dari hpone sy tuh..hehehhe....Tak sangka lak leh jumper banyak budak chattig kat sane..muskil tuuul...kire banyak laa jumper member ari nih...abih semua member jumper tadi, muskil tul arinih...Siap klasmate yang tak nah jumper pun jumper ari nih..., tapi lagik muskil ko timbul gak..hehehhe..She just nice person to talk to, having sense of homuor with reflect respon gan pandai jage ati kal orang lain buat lawak..Maner tau kan, ader orang jenis tak tau nak hargai lawak, apekan lawak bodo...Perpun, she just nice person to be friend with...Moga jadi junior yang baik..,ikuikuikiukuikuikuikuiku


>>>>>>i remembered..tanggal itu jumpa die first time dekat beger king seperti yang dia sebutkan..haha..kelako je bro ni..refill air tak hengat dunia..macam atok dia punya beger king..haha...and yes, masa ni aku beli phone baru.First phone polyphonic aku.Dah lupa model apa..yang pasti..NOKIA lah..hehe

Creeper Oct 09 2004, 04:33 PM
kuikuikui...ceit, budak sekor nih, entah la nak cakap gane..kenal dier, chatting secara tak rasmi, kenal lebih skit kes terjumper kat klcc, maser mencapub ganm nad...muahahhaha,,....hari yang
menemukan diorang nih gan aku...muskil tul.....tak der orang lain ker nak jumper, tetiber dier yang timbul..ahak..bangge jer maser tuh tunjuk handpone baru dier tuh....sorang nih, kecik jer tgk, lebih kecik molek dari adik aku yang pompuan...ahak.....muker sejibik cam member aku dulu kat ypmkl gak, skang nih dier dah pindah kat lain...ahak...tuh laa, ingatkan dier mujur tak menyampuk, maser memuler jumper ko...kalo tak malu tahap anjing makan sampah tepi umah
ko..hehhehehhehe...ceit, baper kali entah aku cakap memuler jumper dier jangan main miscal roger, tak dengar, mujur aku buhsan, kalo tak aku sepak dah budak nih..suker sangat nak main roger#8595;3 nih..muskil tul.....weh, kalo ye pun nwindu aku tepon laa aku, baru best..muahahahahhaha..lantak laa, nak tido luu,



>>>>>>>di sini bro ini macam ada sedikit kekeliruan..i jumpa die deakt beger king masjid jamek..and before that dia g KLCC..dah tertukar la tuh agaknya..but then,tak pe lah...hahaha And dulu,ingat tak maxis boleh main 3 seconds yang tak kena charge tu? HAHAHAHA...selalu je roger2 ngan dia..lepas diwarning pon,aku buat jugak lagi.ngehehehe

Creeper Nov 25 2005, 11:03 PM
Salamz,
ai, merajuk ker tak beritau sebelum fly?hehehehe...laa, bagitau pun tak anta gak kan...Nati laa, len kali kalau panjang umo leh jumpe lagi...best2, semalam start salji turun..sejuk2, kes main salji sekali..tak banyak sekadar selapisan jer...Cuaca mak datuk sejuk...tak tau nak cakap gane...rindu la pulak kat mesia...bleh jalan2 suke ati, and naik kete jalan2..sini tak best..tak biase lagik....dah la nak ngorat awek omputih payah..diorang punye essence punye laa pekat..cam orang kl cakap ngan orang kelantan....hehehe..

Kim salam kat semua member tau, cakap nati jemput laa kalau orang balik mesia...mungkin 3 taun lagik kot..tgk aa luu..tak tau lagi....



>>>>>>this time dia dah fly pegi Dublin.Aku tak tau.Ummm..sedikit sedih..tapi tak mengapa,masa tu friendster aku masih active.HEHEHEHE


CreeperJan 23 2006, 10:28 PM
***********************************************
Salam,

....aper citer?sihat?lamer tak dengar kabo....ker dah lupe orang kat sini....Sorry sebab lamer menyepi gak, ader banyak kejer kener buat, assignment berlambak, ngan test nyer ader setiap bulan....

Aper pun, please do keep in touch...c u soon...friends forever....Salam perantauan buat insan yang di jauh nu di negara pertiwiku....

**********************************************


>>>>>this one pulak masa dia dah dekat Dublin.



Creeper Jan 24 2006, 07:21 PM
Berest, natri kalau balik mesia kiter gie makan reramai yek, burger king pun jadi kes sini tak der mender fast food yang halal, agak sanggap nak makn mender tu...

YEker diorang windu?cakap kat diorang nati orang try cari tiket balik mesia, tapi mesia kat mane?susah tul nak cari dalam peta....lkuikuikiukukiku...........

Tapi best , kenangan bersama mydin yang membuat kan ku semangat untuk mencari jalan pulang.....


>>>>>>>>>this one,aku ada comment kt FS dia dulu.then he replied.kelako.sempat lagi ingat MYDIN dia..hailaaaa....encik aie..kamu dimanakah...???

ohooooo....aku macam hape ye buat enrty ni..umm..in case ada sape2 kenal dia,let me noe ok..aku dah lupa nama penuh dia.tp aku panggil dia aie.and one more,if ada sape-sape yang baca ni ialah isteri or tunang dia,harap jangan salah faham ye.kami tiada apa-apa.kawan semata-mata.rakan sekolah lama.itu sahaja.Fullstop.Sekian.

4 comments:

mekMizah said...

hehe.
de gak senir ko rajen melayan camni. masa zaman friendster dulu mmg camtu kan, aku rase de byk gak la benda kelakar. hehe

E.d.Y said...

nak gamba kenangan petang selasa bole la..tp lepas kol 5

AINI NORAINI said...

MIJAH ~ hehehe..ye..memang..beliau sengal walopun umo die lagi tu 2 or 3 thn dari kte..huhu....

AINI NORAINI said...

EDY ~ ok bro..thanks..tapi kalo ko bz..aku xpe je..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015