Tuesday, April 27, 2010

HAPPY BIRTHDAY CIK MUNE

Dear Cik Mune,
Today is your day...

Happy birthday dear...

Da umo 24 years old...
Kawen nanti jangan lupe jemput kite ye Mune..
Hihihihi....
Semoga dipanjangkan umo, dipanjangkan jodoh bersama yang tersayang, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat, diberi segala yang terbaik buat dirimu dan berjaya dunia akhirat..
Ameen.

Who is Cik Mune..
Umm..knew her since matrix..
We used to be classmates 5 years back.
Mungkin sebab her name starts with 'M' and mine is 'N'
Most of our classes adalah sama.
Really enjoyed all the moments together especially Computer 2 class.
Masa tu the subject was taught by a new lecturer..kan cik mune? hehe..
People used to think that the lecturer and I were having 'something' so called 'special relationship'..HAHAHA..padahal itu adalah trick nak dapatkan soalan-soalan bocor sahaja...ngeeeeee~~~

Kalau sometimes the class was cancelled, selalu pegi santap roti canai kat UKC cafe bersama-sama dengan Cik Papud dan yang lain. Heeee..
Soooooo seronok lah masa itu...
A sentence which I can perfectly describe her from my view is
Friendly and Easygoing.

1 keseronokan bila mengenali dia. Seriously.
Thank You Mune for being my friend.
Mintak ampun dan maaf if ada salah since we're friend in 5 or 6 years back.
Enjoy your day dear..
(^_^)

3 comments:

cikmune said...

wahhh!!!! ira!!!! kte terharu ni!! tenkiu so much!!! yep, korang la suke ngorat cikgu tu. kte tak terlibat! haha! tp kelas itu memang best kannn??? all the classes sebenarnya BEST. MATRIC LIFE was SO GREAT! at least to me.

yepp!! suke bab roti bulu! HA HA HA! suke sangat kalau ada gap atau class cancel sebab bleh pekena roti bulu! (roti canai ditampal telor mata -pnah terjumpa bulu dlm dia). so so so sangat rindu waktu sama ira, papud, lynn dan fariza!

yes ira, u are a great friend too. waktu matrik dulu... takpe, nanti dah tua kita akan still terkenang2 zaman itu walaupun hakikatnya takde gambar!

time flies, but now kte dah jadi gang blogging pulak!!! hope friendship will never end walaupun without meet ups. a simple hello through blog should be so enough to me with some shouts in the so called FACEBOOK! luv u!

AINI NORAINI said...

MUNE ~ yeahh..btol tu mune....:)

cikmune said...

hahahah! kte wat entry kat ruang komen. hahaha

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015