Wednesday, March 3, 2010

pictures of Melaka

see...when i have the good mood..tak payah diperah-perah otak ini untuk menulis lagi dakat blog ini..hehe...now...i'm presenting the pictures of us kat Melaka that day...enjoyy....:)

rasa macam banyak saja masa duk buat editing ni...tak susah..cuma pakai photoscape..but ada la jugak 2 of them kot aku pkai photoshop...malas nak nagdap photoshop lelama sebab take time...so..sebagai langkah terbaik...aku guna saja photoscape..hehe....


~Zoo Melaka~

~sukaneka time.....~
see...semua muka macam tepung gomak..sebab main tiup tepung...huhuhu...guys..korang memang sporting habes ahh...tabik spring...~

~the beach~

~blowing the kisses...haha...~

~geng kereta aku.....eh..bukan..ni kereta dilah..maksud aku..geng yang naik kereta ini bersama aku...hehe...dont get me wrong eh..~
from left..dalila,anis,me,mun,pika,dilah (tuan punya NAZA RIA itu) and zarith~

~all of us in front of A Famosa~

~ this one..i like most..hehe....:) so controversial... ting tong...

~suka jugak this picture..hehe...me..look kurus sikit..hehe..~

5 comments:

NurulAzriKhalisah said...

gmbar kontroversi tu xde org marah ke kalau menengoknya yang?

E.d.Y said...

wah..best tu..ada belikan ole2 tuk aku x..hehe

AINI NORAINI said...

angah sayang ~
ehehe...tah la yang...
die yang cakap dont ever tell about him kat sini...
so...this is totally mine la...
if die jeles...bia laaa..huhuh

edy ~ ade2....nnt photoshoot aku bawak..eh?

.mek.mizah. said...

sapekah di sebelah mu ituu??
cepat kasitau.. huhu

AINI NORAINI said...

mizah ~ huhu..yang mane 1 kah??
hehe...scandal kot...ngehehe

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015