Wednesday, March 3, 2010

esok ke melaka LAGI

OMG...kenapalah masih memilih MELAKA....adoyaiiii....kalau ikot kan hati macam tak mahu mengikuti rombongan itu dah...sebab macam dah selalu kot pergi melaka...dulu masa nak sangat pergi..punya lah susah nak sampai...ini bila dah mula pergi sekali...haaaa....start lah...tiap-tiap kali trip mesti nak kena pegi sana...hmmmm..esok ni adalah educational trip..

esok ini kami akan ke CTRM Aero Composites Sdn.Bhd...uhhh..CTRM ni aku dah lupa kah stand for what..heheh..sorry...nanti dah balik dari sana dah boleh la aku bagitahu kot...esok kena gather at main staircase jam 7 pagi...oooooooo...aku rasa macam sangat tak nak ikot because of this laaa....7 pagi hokehh..bukan 7 petang....sungguh la tidak suka...dan dah tahu sangat dah..janji melayu biasanya akan delay an hour or 2 hours...oppsss...tak leh cakap banyak..tup-tup aku orang yang lambat itu..hoho..nau'zubillah... -_-"

esok kalau rajin..aku terus update...kalau tak rajin and exhausted...aku delay ye...hehe...

3 comments:

fabulous.farah said...

teringat mase final year..kuat bebeni jalan2..bile lagi ira.enjoy saja~

E.d.Y said...

wah...asyik berjalan je kamu..

AINI NORAINI said...

farah ~ hehe...itu laa..nasib baik hasil dia terbaekkkk...:)

edy ~ huhu..nak buat macamana..dah final year baru terngadah buat trip..-_-" nasib baik dah setel fyp..

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015