Thursday, March 11, 2010

On-Campus Interview Week 2010

assalamualaikum..

nextweek..yeah...will be the finalest week of lecture here in IIUM insyaALLAH...:) tapi rungsing jugak sebab masih banyak kerja tertangguh...OMG..sungguh tak suka bila ini terjadi...kali ini secara tidak sengaja ye..bukan sengaja-ngaja nak delay all those works...

hmmm...on 19th ni pon aku dah ada final exam...sebab the lecturer ada hal on date yang sepatotnya exam kami will be held...so dia request untuk buat decentralize exam...rasa seronok sebab tak payah susah payah nanti....ada la lebih masa untuk study for exam on 3rd April tu.kalau tak...risau jugak sebab paper tu sepatotnya will be held on 2nd April.....LEGA...


nextweek jugak merupakan on-campus interview week...ada la 3 companies yang offer jobs which is related to us (materials engineering)..rasa macam nak attend..but then rasa macam belum cukup kekuatan dan persediaan lagi....tak tau laa...tapi kalau tak attend...rugi..tak dapat experience..sekarang nk rasa experiences sangat penting untuk up kan self-confidence level....aku rasa macam self-confidence level aku da kurang sekarang..eventhough every week duk ngaja students...hmmmm.....perlu diasah lagi la kot...

i'm planning nak jugak attend those interviews..but then..terfikirkan ability aku..rasa macam tak layak saja..haha..aku memang...kan dah cakap..low self-confidence level...-_-"

and...sekarang ni sebenarnya mood nak balik rumah masih menebal...walaupun book review yang lecturer suruh buat since last Monday tak gerak sikit pon..eh..tak..dah gerak..1 page... -_-"


benda tu kena hantar esok before 5pm ok....aku stress la macam ni....macam banyak je benda nak kena buat..nasib baik kerja-kerja related to my part-time jobs da setel..tinggal nak bagi all the marks je dekat lecturers yang terlibat...Alhamdulillah...

yang menambahkan stress..keje siap on-time..tapi...claim nya tak masuk-masuk jugak....habis pemakanan aku dicatu...adoyaiiii......


ok..berbalik pada on-campus interview week tadi...hmmm...apa pendapat korang..should i attend...or shouldn't i? cane nanti kalau aku pegi...tapi tak bercakap sepatah haram pon..haha...

3 comments:

E.d.Y said...

aku pun rasa macam tak bersedia lg

Anonymous said...

P la attend, kot2 de keje yg sesuai... Actually I have sumtin 2 u from Vienna, sampai ke hr ni x bg lg, nnt dtg UM bgtau ek... Cayok for final (-:

AINI NORAINI said...

edy ~ hohoho..ketaq lutut cheq kalo ingat pasal intebiu tuh...:)

anon ~ hooo...siapa ye ini...? salu je pegi um..duduk 11th...tq for the 'sumthing' tu...curious nak tau..huhu..and tq for the wish..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015