Friday, March 26, 2010

apa nak jadi tah...exam weiii


(hari-hari sebelum semalam..study composite lebih kurang macam dalam gambar tuh...bawak buku text composite ke hulu ke hilir....hmmmm....macam tak makan pon tak apa dah..yang penting buku text itu harus khatam....tapi.......hmmmm.....)

pheww...Alhamdulillah..setel sudah paper composite materials...dah boleh simpan nota-nota dan buku..masuk kotak..packing untuk bawak balik rumah bakal suami..opppss...bukan..rumah ibu bapa sendiri..-_-"
paper composite materials bagaimanakah?? owwwhhh...rasanya eloklah kalau kita tak mengungkit kisah duka lama...ececece...eh..bukan nak cakap paper itu mendukacitakan...tidak..sama sekali tidak...:) paper itu menseronokkan walaupun macam ada salah dah jawab...hehe....tapi tak ada masalah..biarlah si luncai terjun dengan labunya...

hahaha.....biarlah...dah lepas..barang lepas usah dikenang...tak gitu?? yang ini...kita dah tak payah nak ungkit..ada baiknya study untuk paper esok pulak...esok paper ethics ye kawan-kawan..beginilah nasib kalau ambik tak sama dengan rakan-rakan lain...kan dah kena belajr sorang-sorang...owhhhh....tak sukaa...nanti mengantuk sampai lena atas meja...nasib baik paper esok tu bakal berlangsung pagi...huh..lega sikit...

dalam hati masih ada rasa nak pergi PWTC...yee..book fair itu..tak puas lagi...sadiss..macamana nak puas kalau pergi poket kosong....huuuuuu...sedihnya...duit claim tutor tak dapat lagi..apalah nasib..nak kena saman la diorang ni...bajet kami semua ni makan pasir agaknya..tak pon bajet kami ni semua anak raja kot....kalau anak raja..tak adanya kami membuat kerja part-time itu....silalah berfikir wahai encik yang berkenaan....kang kami mogok depan opis tu kang...

kesian la dekat kami neh...da bape minggu tak makan nasik lauk ayam goreng tahu??? dah bape minggu jugak makan nasik sekali je sehari..tak ke sadis sangat bunyi nye tu...tolong la fikirkan kami ini....huaaaa....simpati la sikit..-_-"

hmm..and pasal entri stress a.k.a tekanan tempoh hari...aku nak cakap..yang aku dah ok..hehe..sekejap je stress tu..lepas berborak-borak dan mengadu nasib dengan bff...hilang lah semua...thanks angah sayang....menyedarkan diriku yang tak sedar ni...memang betul kata bff tu..sepatutnya aku bersyukur dengan nikmat dan rezeki yang Dia dah bagi sampai sekarang ni...banyak dah aku dapat...in terms of banyak benda..tak kira la dalam hubungan kami ke..kerja kami ke..hidup kami ke...everything la boleh dikatakan...Dia dah bagi rezeki dan nikmat yang memang kami mintak hari-hari dalam doa...sekarang ni...hanya perlu bersabar menunggu rezeki yang 1 itu..mungkin cepat,mungkin tak lama lagi..atau mungkin kami kena tunggu lagi sekejap..rasanya tidak salah kot menunggu...Dia Maha Tahu...segala apa yang Dia aturkan..pasti ada hikmah...jadinya...kami sudah redha...sanggup tunggu sampai seru itu tiba..insyaALLAH..doa-doa kami akan terus diperkenankan olehNYA....

apapun...aku sentiasa berdoa agar Dia bagi yang terbaik buat aku dan semua orang dikeliling aku...amin..esok exam lagi..jadinya...nak balik study dah...:) wish me luck..esok paper ethics..tapi nampak gaya nya macam tak berapa nak ada ethics ni bila nak exam pergi online dekat lab pulak..haha....


-H-A-B-I-S-

4 comments:

E.d.Y said...

good luck exam..baru je terkulai dgn 1st paper..aduiii

MiSz MaNja said...

so many words need to check by my eyes.. heheh.. gud luck !

AINI NORAINI said...

edy ~ hehe..tq...bro..ble tah nak shoot ni..senin ni aku da nak balik da...wuuuu.....melepas laaa..-_-"

AINI NORAINI said...

misz manja ~ gudluck to u too..:) tq for dropping by...:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015