Tuesday, March 23, 2010

tekanan

hmmm..betul..tekanan exam...
tapi takdalah tertekan sangat dengan benda-benda exam ni sebenarnya...
yang buat aku extra ordinary tertekan is kawan sekeliling zaman sekolah dulu ramai dah engaged..and get married...
owhhhh....jelesnye....
but sure la happy for them...
tapi dalam hati..Tuhan saja tahu....
teringin juga lalui hari bahagia macam mereka..
tapi..bila tu..tak boleh nak cakap lagi..
sebab different people..different la cara dan masa dia...kan??
tunggu saja masa dan ketika masing-masing..
jalanilah hidup single ini dengan penuh kegembiraan...
kang da kawen..masalah pulekk...
hehe...


4 comments:

fabulous.farah said...

parents nak yang terbaik untuk kita..

i ade cadangan, cakap kat parents dah memang wajib kawen dah ni..mesti dia kahwinkan cepat2=p

AINI NORAINI said...

haha..brilliant idea..
pastu aku kene humban dalam semak depan rumah..tak pon kene humban dalam laut pantai bukit keluang..haha

Anonymous said...

Alahai, huhu, ciannya dia...suh je la c dia p pinang, x kn mak ayah nk tolak kot lau da org dtg umah... (-:

AINI NORAINI said...

anon ~ :)hehehe...will be announced soon if ada berita..hehe...
tak stress sgt pon sbnrnya...sbb da byk melimpah ruah rezeki dan nikmat ALLAH bagi dekat kami...
cuma kena sabar menunggu je..
sikit masa je lg..
amin

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015