Wednesday, March 31, 2010

DONE...1 more to go..:)

alhamdulillah..tadi..jam 5 petang...aku kua dewan...selesailah paper yang paling aku takuti...yang memang aku rasa susah dan aku rasa macam aku takkan dapat nak perform untuk paper itu...tapi..itulah..jangan mengalah sebelum berjuang...tadi dah berjaya mengatasi mind setting aku yang sememangnya suka sangat merendahkan martabat diri sendiri...HUHUHU

alhamdulillah...
syukur...aku dapat jawab dengan tenang...rasa macam seronok...walaupun still ada yang aku macam tak kondifen..kan dah cakap..kalau takda ketidak kondifenan dalam diri tu..maknanya bukan aku lah..heh..kamu tak faham ya?? ok..tak apa lah..abaikan...


this coming saturday..will be the last paper..and also the last perjuangan aku di medan mendapatkan segulung ijazah ini...20 April nanti result will be announced...so..aku harap yang terbaiklah..sebab aku dah cuba bagi yang terbaik yang mana aku mampu....

~gambar ihsan dari encik google...ohhhh..nasi kukus ayam dara....~

sekarang sedang lapar..craving for nasik kukus ayam dara dekat pasar malam belakang UIA..aku punya lah harap hari ni dapat pergi..tapi..aiseyyy..macam hujan pulekkk....tak merasa la nampak gaya nya.....adoyaaaiiiiiii....dah la senin minggu depan da nak balik..dah tak mungkin bertemu lagi dah dengan pasar malam itu....ohhhhh.....sadisssss.... -_-"

hmmm...sekarang...nak try la tengok dekat luar..kot-kot dah takda hujan..boleh pergi pasar malam..hoyeayyyy....and terus balik study semiconductor pulak..the last one ni haruslah diberi lebih..all out..bak kata orang putih..save the best for last..haha...ye la tu the best.... HAHAHA

2 comments:

E.d.Y said...

bestnye dah tinggal 1 paper je lg..dah la dah hbs fyp..sronok siot

ingat tak aku ada utang ko satu benda..photoshoot...aduii...bila la nak buat..busy giler siot skrg

AINI NORAINI said...

yee..memang best...hehe..

ingat..ko utang aku..ahd petang aku da nak balik...huuuu....
macam tak terbayar je kot utang tu..huhu....

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015