Tuesday, February 9, 2010

da nak abes week 9

woooottt...woooottttt....
macam tak percaya saja..dah abes pon week 8...
sekarang tengah menjalani week 9...
esok dah rabu...aishhh....
khamis ada exam..
cepatnya masa berlalu pergi..
rasa excited..
rasa tak sabar pulak nak grad..
huhuhu..
tinggal beberapa minggu je lagi untuk lecture..
and ada beberapa minggu jugak lagi untuk aku habiskan dekat
taman budi dan ilmu ni..


berniat nak bergambar-gambar dalam uia ni..
tapi masih belum ada kesempatan..
asyik busy saja..
kawan-kawan busy dengan FYP..
aku pulak busy dengan kelas juniors..lab lagi..
tak pe la..cari duit lebih.. :)

nanti ada masa nak jugak jalan-jalan amek gambar around UIA..
tunggu free je..:)
dan jugak tunggu encik edy ready..:)

2 comments:

ainmusa said...

wah.da nak grad.seronoknya~
selamat amek gambo bebanyk ya. :)

AINI NORAINI said...

ain ~ hehe..a'ah da nak grad..this coming april insyaALLAH..

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015