Tuesday, January 5, 2010

a person i used to call friend

haiii...
huhu..sudah lama kot rasanya tak hapdet..bukan malas..tapi idea ni tah macam hape je...penat tunggu die datang..dah la kadang-kadang tu datang tak kira tempat..time dia nak datang...banyak pulak tu..sampai tak cukup kertas nak tulis..tapi macam malas nak tulis....-_-"

huhu..idea dah datang malam tadi..terus bukak laptop..curah kat situ semua...fuhhh...lega....
mari kita mulakan....tetiba gila start camni..haha...tapi sekarang kalau bukan friend lagi pon tak pe dah...tak rugi 1 sen pon...huhu...sebelum ni aku macam buat bodoh saja lah kan..malas nak ambik port..lagi pun dah final year..takkan la budak final year pon nak masam-masam muka macam budak tadika bagai kan?tapi kan...makhluk ini semacam nak declare war ke apatah ngan aku..tak pasal-pasal nak jeling-jeling...OMG...kau hingat kau baik sangatkah?kau hengat kau tu diva sangatkah?aku malas nak cari pasal ok...buat hidup jadi tak tenteram nanti....

ada sebab-sebab aku jauhkan diri dari makhluk-makhluk begini...tapi sebab-sebab itu bagi aku simpan sorang-sorang sudaa..kalau reveal pon bukan sume faham..macam ade kes hari tu la..aku cuba reveal..tapi tetap ada yang tak faham..jadinya aku buat keputusan untuk simpan sorang-sorang....ramai jugak la insan-insan yang perasan pasal ni..tapi aku tetap buat-buat menten cool..haha...lantak lah...daripada aku duk hipokrit berlakon buat senyum plastik ke apatah..baik aku undur...aku tak kacau dia...dan dia jangan kacau aku...dia takda dosa apa-apa dengan aku..it's just aku dah taknak surrounded by makhluk itu...jadinya...life aku tetap menten same...

************************Best Friend Forever**********************

tu la kan..betol laa..payah dah aku nak jumpa sahabat-sahabat sejati macam dekat YTBesut dulu..dorang la segala-gala bagi aku...aku start kenal alam asrama dengan diorang... homesick sama-sama..gelak sama-sama..buat jenayah maktab sama-sama.. segalanya sama-sama....mereka lah yang aku rasa true friends yang aku rasa aku dah tak dapat jumpa dah sekarang.. dengan diorang..kami kenal semasa we are nothing...masa tu sume nanges rindu mak ayah...masa tu la sume comot belaka.. senang cakap..aku kenal dorang dari dorang yang comot-comot dulu lagi..until now kami still keep in touch..dah 10 tahun friendship kitorang..walaupon dulu-dulu kami pernah lah jugak gaduh-gaduh...tapi kami tak pernah eh gaduh sampai seminggu tak tegur..itu not good la nama dia...not nice jugak...

diorang ni sume sahabat setilam sebantal la lebih kurang....makan pon kadang tu setray..haha...susah dah nak jumpa true friends macam diorang..dulu dengan diorang...kami kawan je tak kira kau miskin aku kaya ke apa...seronok dengan diorang dulu...ayu ke tak..semua kami layan...budak-budak ni kalau ayu tu memang ala-ala ayu rock gitu..macam cik Ruziani..hehe...dia garang..kawan yang kitorang yang paling garang kot..tapi dia ayu..sebab tu la jadi nurse kot..hehe...

sekarang masing-masing dah jadi somebody dah...aku bangga ada sahabat macam diorang..korang...along sayang sangat korang..korang adalah yang terpaling hebat dan terpaling best yang along penah kenal....sampai sekarang pon..along masih tak jumpa sahabat-sahabat yang sehebat korang...thanks korang...

  • special thanks untuk angah@miss nurul...kamu banyak menolong menyinari life along..thanks banyak-banyak..nanti kita main masak-masak lagi ye..:)
  • congratz to acik yang get engaged last christmas..semoga berkekalan selamanya..aminnn..doakan along jugak..:)
  • thanks jugak to aina..for being there...walaupun kita jarang contact..tapi kita tetap boleh bergosip..hehe..:)
  • thanks to alang..for being such a nice and good friend...lama tak jumpa..rindu..:)
  • thanks to kak long@nadiah...you're a good friend dear...
  • thanks to che lynn...akhirnya kita jumpa jugak dekat laman sosial terkenal itu..(FB)...
  • to yunie..thank you so much..no matter where you are now...
  • to bella....thank you so much sebab selalu gembirakan kitorang...:) walau kat mana pon bella berada..kami tetap sayang bella..

tak lupa jugak pada kawan-kawan blogger yang baru dikenali...kamu semua memang best...
  • lyana...u memang best..like a sis to me..tq so much dear..
  • kawan-kawan dekat KOPU pon tak kurang hebat dia....owesome sume..thanks korang...

5 comments:

nadiah said...

saya sayang awak jugak:)

AINI NORAINI said...

hoho...never thought u will read this one...huhu...
tq so much dear...:)

NurulAzriKhalisah said...

i loooooooiiikeeeeeeeeeeee!!!!!
hehehehehe...
sayang bangat seh ama kamu n g9p3 yg lain...

AINI NORAINI said...

hehe....
maceh syg....:)

.mek.mizah. said...

huhu.. mende2 masam2 muke ni la mls aku nak pikir dah.. biaq lah..
bak kate kwn aku skng nie, bia la kwn sikit asalkan berkualiti!
hehe..

skng ni kte bia je org2 yg tak matang ni. bia ni nangis sorg2 je. hahaha.. kejam2..

=P

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015