Tuesday, October 20, 2009

~riang ria gembira~


~hati sudah riang gembira...
terima kasih ALLAH...
syukur alhamdulillah~

ada sangat banyak cerita nak share sebenarnya...
pasal dinner hari tu...
pasal keje-keje yang tak penah nak abes...
pasal kisah-kisah bahagia...
tapi..tu la...
asyik takde idea..
tak tahu cane nak mula...
nanti la bila dah ada rasa nak mem'blog' lagi..
aku singgah...
buntu lagi now...
huhu..
keje banyak...

4 comments:

queenlyana said...

uihh, aini cam dah kurus lah. phewitttttttt...!!
btw,
Saya nak menjemput anda untuk join Projek Mega queenlyana.com Just for fun untuk rakan-rakan blogger dan FB. Check it out in my blog page.

paradiseflower said...

syukur ira happy balik, hehe

ira,how to make a protected entry? hahaha, darak meme dh gni~

NurulAzriKhalisah said...

uish bergumbira nya kamu...
seronok tgk kamu happy2...
senyum sokmo lah...:-)

AINI NORAINI said...

lyana ~ hehe...FYI...itu gmbar tahun last year hokeyyy...LAST YEAR..mase tuh berat bape tah..tapi kurang dari now la...haha...
okey...i akan join..nnt i bagi address..:) hehe TQ

fana ~ umm....try bukak page ni..http://www.vincentcheung.ca/jsencryption/

angah ~ hehe..tq..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015