Wednesday, October 7, 2009

~no idea~

geram...
rasa nak berceloteh dekat belog..
tapi time bukak aje..
pasti idea terbang melayang-layang tah kemana..
bengang betol..
pale pon dah tak larat nak pikir balik ape idea yang dah terbang tu...

so...let it go aje lah..
yang penting...
experiment FYP aku dah boleh start..
suppose nye tadi..
tapi sebab serabut dengan kuiz and midterm..
terpaksa delayed dulu..
esok pagi-pagi aku buat..
sorry my SV yang baik hati... ^_^

kesimpulan dia dekat sini...
keje aku dah berkurang sedikit demi sedikit..
yang tinggal sekarang ni hanya lab report yang nak kene anta jumaat nanti..
and FYP report yang kena touch up sikit-skit lagi...

owwww....heaven nya hidup begini....
semoga urusan aku sentiasa dipermudahkan oleh NYA....
aminnnn....

ngantok..
-_-'

4 comments:

lyana said...

Aini..
I dulu takde Final Year Project... huhuhu memang takde kot kos I.. hehehe

anyway.. Gud Luck taw untuk semua exam... Study rerajin.. jangan memalas. kang kena piat telinga.. heehhe

AINI NORAINI said...

hehe..
baiklah kakak lyana...

^_^
i study rerajin..
aim sem ni n sem depan adalah dean's list....

aminnnn....
doakan i...

NurulAzriKhalisah said...

amin....

AINI NORAINI said...

:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015