Thursday, October 8, 2009

~seronok....heeee.....~

ni nak tanya la kan....
umm..
apa perasaan korang bila nama korang...
listed dalam list of author yang paper anda ada dalam sciencedirect ataupun springerlink ataupon mana-mana search engine untuk cari research paper??

kalo i...kompem bangga...
1 pon tak pe lah..

tadi i cari paper untuk reference FYP...
lepas tu saja gatal tangan taip nama sorang insan ni...
lepas tu..

tadaaaaaa......
kua lah...
ada rupanya...
best nye...
apa agaknye perasaan dia eh?
if ada phd...
nanti publish paper banyak sikit..
dapat prof madya...
fuhh...lagi sonok...

ngeeee.....~~~

cerita tamat..

i excited sebenarnya..
abaikan dia...

8 comments:

NurulAzriKhalisah said...

hahahaha....
nanti u pun blh publish ur paper...
i mcm tau je sape bkl prof madya tuh...

AINI NORAINI said...

:)
u noe me better dear...HEHEHEHE....

i tanak kot publish paper...
tak larat..
and i tak sekuat dia...

NurulAzriKhalisah said...

alalalalala....
result thesis u pun blh je publish kalau ade novelty...

AINI NORAINI said...

tak dpt kot...
FYP i kecik aje..
simple thing...

lyana said...

uihhh kalo lah nama i ada.
agagaga
pastu letak link blog sekali kat bawah tu. habis rusak anak bangsa..
tengah syok cari bahan ilmiah tiba2 kena paksa gi ke blog... agagga

(nampak sangat i tak layak produce paper pown..)

eyyh aini, u trylah.. mana tahu berjaya.!

AINI NORAINI said...

oooohhh..no...
i tak kot...
i tak minat research..
i tak suka membaca journal2 n bhn ilmiah neh...
ngadap blog rakan2 yang manis...suke lah...hehe...

.mek.mizah. said...

wow~
sapekah....
cte2 aku gakkk..

AINI NORAINI said...

:)
sapekah?
ade laa..
HIM...

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015