Tuesday, October 6, 2009

memang tak patot...

hari ni saja jadi macam orang tade keje pegi ziarah segala page rakan-rakan dan taulan...
lepas tu ade ternampak gambar kawan-kawan lama yang dah lama tak berhubung...

lepas tu boleh pulak la terjeles-jeles dengan kehidupan rakan-rakan yang dah lama tak berhubung itu...
ye laa...ada yang dah konvo...

ada yang dah tunang..
yang dah kawen pon ada...
mana la aku tak jeles...
adeyyy....
ade yang duk tayang pakwe...


aku nak tayang sape??
cube bitau sikit...
aku tayang muka sendiri sakan lah..
nak tayang muka orang lain ni...
macam kurang minat laa...
lagipun macam dah serik..
dulu duk tayang-tayang pakwe...last-last..tak kemana pon..

so..aku decide...
selagi aku belum ada tunang or suami...
aku tanaklah tayang orang-orang yang tak sepatotnya di tayanglagi buat masa nih......sekian..terima kasih..cewahhhh.....


bukan apa..
mungkin sebab aku tak dapat lagi nak buat segala apa yang mereka dah buat..
itu yang terjels-jeles sendiri..

nasib lah ada seorang rakan tengah YM dengan aku time tu..

aku mengadu sume dekat dia..

heeee....
maceh ye kamu....

lepas kene macam basuh-basuh sikit dengan
si dia ni..
barulah lega..
baru lah macam rasa hidup aku pon best jugak..
cume buat masa nih aku masih belum bersedia nak share ke'best'an hidup aku dengan semua orang...

cukup lah insan-insan terpilih sahaja yang tahu mengenainya...
:)


5 comments:

puan.farah. said...

huhuhu..bersyukur-bersyukur

mungkin kamu nampak hidup seme orang best sebab derang tak cerita apa yang tak best nye hidup derang..kan?

Ayumieza said...

sabar syg masa ko akan tiba jua..

AINI NORAINI said...

puan farah ~ huhu..mungkin juge...

ayumieza ~ ye...akan terus bersabar...

lyana si permaisuri said...

uhukkk...
i dah lama tak on YM.
banyak langau kat sana. huhu
btw dear..

i pon dah insap dah dari mentayang kisah-kisah extra peribadi di khalayak ramai. Sebenarnya tak bagus sangat kita terlalu expose tentang cerita peribadi neh..
Ada macam-macam jenis orang yang sibuk nak tahu itu ini pasal kita walaupun dorang tak tunjuk pon dorang tengah ambik tahu..

jadi... sebagai langkah terselamat..
tapis setapisnya apa sahaja yang ingin kamu publish di mana jua.. huhu

AINI NORAINI said...

ye..baiklah...

itu yang terbaik sebenarnye...
:)
maceh lyana...

^_^

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015