Monday, September 14, 2009

mee udang ayah is da boom

huh...tajok tanak kalah...
tapi siyesss...
memang da boom...
aku yang berdiet ni pon macam orang gile duk tahan nafsu...

huhu..
cite nye camni...
tadi..dalam waktu tengahari kot..
tak pon awal sikit...
ayah start kete..
then die kua..
aku pon tak tau die g mane..
sebab sejak-sejak dah besa ni..
aku memang tak tanye dah...
kalo kecik-kecik dulu..memang la sebok je duk tanye sebab itot...heeee

so alkisahnye...
tadi lepas ayah balik..
dia terus pung pang pung pang dekat dapo...
aku memang dah boleh cam..
kalo dapo bunyi pung pang pung pang..
ayah la tu..ganas sikit bunyi dia..
kalo umi..time die badmood je die akan macam tu...=)

lepas tu...
tengah aku duk syok main game dekat FB..
tiba-tiba terbau la sesuatu yang aku rasa macam nak g amek masuk mulut sekarang jugak..huhu
aku macam duk pikir..
ape lah ayah buat dekat dapo..
aku memang kalo ayah kat dapo..
aku tak berani nak g jenguk..
sebab ayah tak suka kalo time die masak..orang serabut-serabut dekat dapo..

lepas tu kan..
masa berbuka...
aku masih lagi layan FB dengan blog..
then dah azan baru g dapo...
heee..bertuah tak anak dara???
:)

masuk je dapo..
fuhhh..memang aku rasa macam nak amek je sume tanak bagi orang lain...
heh..padahal bertiga je dekat rumah..
tade sape yang aku nak kene berebut..hahahaha

tapi...kene jugak tabahkan hati..kuatkan iman..
jangan bagi nafsu makan ini menguasai diri..
apepun terjadi....Mr.H perlu diutamakan...heeeee....

cakap banyak pon tak guna kan??
jom layan gambar mee udang ayah..yang da boom...

2 comments:

puan.farah. said...

waaa..kuatnye iman kamu..tak tergoda!!

bagus

AINI NORAINI said...

heh..kamu..tergoda lah...
tapi tahan je mase berbuka..
lepas terawih amek jugak sikit...
tak tahan..terliur..

then tengok hari pon ade lagi sikit...
lepas terawih tadi makan lagi sikit...hari ni memang sinkit betol la...
sebab before tu dah amek nasik sikit dengan lauk berbuka tadi..


amek serba sikit pon perot dah kenyang dan boncit macam orang pegnen 3bulan...huh...
T__T

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015