Monday, September 14, 2009

aku dan ramadhan 23&24

Ramadhan 23

hoooooo....
macam tade idea la pulak nak update....
sebab nye...
asyik-asyik cakap sahur dengan Mr.H...
berbuka pon dengan Mr.H...

adey laaa...
aku yang nak menaip ni pon da naik bosan..
inikan pulak orang yang nak melayan membaca benda ni..
aiissshhhh...
sori la korang...
da memang tu je menu aku untuk bualn pose kali ni..

sebab da memang nekad dah ni..
aku nak jugak loss weight...
terpaksa la...
yang penting..badan aku tak terseksa..
boleh makan ape-ape je yang aku nak..
cume still kena control jugak la sikit-sikit..
tak control pon takpe..
cume nanti sendiri mau ingat laaa...
hehe

berita gembira yang aku baru je dapat jap tadi...
my bestfren yang aku dah berjaya hasut dia supaya berkenalan dengan Mr.H ni...
da loss almost 3kg from her weight....
gile ahh...
aku jelessss...
jeles dengan beliau sebab banyak sangat she loss....huuuuu...

i pon tak sampai 2kg tau..
da la i amek awal beberapa hari from her..
huhu...tapi takpe laa...
ape-ape je yang buat die happy..
turut akan membuatkan aku juga happy...

aku rasa macam sonok je sebab dah kenalkan dia dengan Mr.H...
tak sia-sia usaha aku memujuk dia aritu...

well done dear sis...=)

ok...aku macam dah tak cite pasal ape aku makan semalam kn??
hehe...
bukan ape...
aku macam lupa sikit ape aku dah makan semalam...
HAHAHA..
yang aku ingat....sahur aku amek Mr.H...
lepas tu bebuka aku amek jugak Mr.H...
then after terawih..
aku ada makan nasik sikit...
tapi...aku macam da ingat-ingat lupa lauk ape..
HAHAHAHA..
yang pasti...ade ciken wing percik..
best woooo...
beli dekat bazar...

and..oohhh...aku lupa...aku beli kerang jugak petang semalam..
so...lepas terawi tu jugak aku makan....

Ramadhan 24

hari ni pon..macam biasa...bersahur dengan Mr.H..
lepas tu berbuka tadi pon intro kan dengan Mr.H..
lepas tu cubit-cubit sikit kuih yang ade...
minum plain water secara banyak tak terkira..
ok..ini statement tak betol..
takde la sampai tak terkira..
baru 3 gelas...
malam ni sambung lagi 1.5Liter...
hehe..

hari ni...my super duper ayahanda buat sesuatu di dapur..
aku yang tengah online dekat bilik ni...
asek duk telan-telan air liur je..
bau die...fuuhhhhh....sedap gile..
rasa macam nak g makan time tu jugakk..
adoyaaiiii..nasib la aku pose....

ape ayah masak???
hokeyy..itu kena cerita dekat entry lain...sebab yang ni macam dah agak panjang...
hehe..
daaaaaaaaaaaaaaaaaa......

2 comments:

puan.farah. said...

waaa..bangganya i~!

huhuhu

mesti dia seronok kan..

AINI NORAINI said...

ye...die sgt tak sangka..
sbb die ckp...
da lame naik penimbang...
tak dpt berat kurand dari 80kg..
i pon turut bangga..:)
dan jeles juge...
heeee

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015