Thursday, September 10, 2009

aku dan ramadhan 20

Ramadhan 20

hmmmmm.....(awal-awal dah mengeluh ni apsal laaa....tak elok....)
T__T

bukan apa....sedih sebab dah tak lama lagi nak abes Ramadhan...
sedih jugak sebab tadi macam dah terover makan tak hengat dunia...
ada ke...pegi amek shake...
lepas tu makan yong tau fu sup...
tak banyak pon aku rasa...sikit je...
4 ketol fish ball,1 keping pucuk..
pastu amek yang kuah sup...
tapi..tetap rasa macam menyesalllllll.....
huuuuuuuu...
nafsu makan hari ni tidak terkawal laa...
tengok sume benda...sume pon nak...
tak paham betol laaa....T____T

ni rasa macam bersalah sangat dengan diri sendiri..
esok dah la nak g timbang dekat klinik..
kalo berat naik...
memang sawan dekat situ jugak la kot....
aiiiii.....nak nangessss.... T___T

sahur tadi ok je..
tetap maintain bersama dengan encik H kesayangan...
memang terbaekkkk lah...
made me feel like eating full plate of rice dengan lauk yang pelbagai...
siyessss.....

tapi berbuka hari ni..
amat mengecewakan...
MENGECEWAKAN...okek...
i nak ulang lagi...
MENGECEWAKAN!!!!

takot sangat if ape yang i dah buat tadi akn membuatkan weight gain pulak...
adeeeeeyyyy....

coach..tolong.....
T_____T

ermmm....tapi....sekarang rasa macam nak makan roti sardin pulak...
see....memang nafsu makan i hari ni tak terbendung lagi dah..
ni belum balik rumah....
aku kerisauan....
T____T


owh..lupa nak cakap..hari ni shake dengan nestle bliss mango pulak...
sedap...tetap sodap seperti biasa....heeeeee...
cuma agak menyesal dengan tindakan diwaktu berbuka tadi..siyeessss.....

3 comments:

puan.farah. said...

hahaha..ok la tuh..sesekali melepaskan nafsu..tapi jangan buat selalu..after terawih nak makan roti sardin xpe

paradiseflower said...

ira, gano nk tgk eh sapo hok view blog kt? teach me, teach me plssss......

AINI NORAINI said...

pn.farah ~ yes...akan cuba mendisiplinkn diri...tp suke sgt sbb for 1week ni..i lost 1.8kg..hehehe...
n kt umh ni..i da inform my mum yg i amek hl..so,jgn pelik2 if i tak amek nasik..:)

fana ~ cane eh nk cakap...hmmmm....g dkt feedjit tu.then apply jah widget dio...senang ajo...

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015