Tuesday, September 8, 2009

aku dan ramadhan 18

ramadhan 18

hari ni da 18 hari aku berpuasa...eh silap...bukan 18..aku dapat 11 je..heeee...:)
macam biasa jugak..sahur hari ni ditemani encik H yang sungguh baik hati..
bagi i makan minum sampai kenyang macam tak leh nak bergerak kemana-mana..
sampai aku tido balik after subuh and tak sedar dah matahari dah ada atas kepala...
huuuuuu.....
itu lah tabiat aku selepas beberapa hari bercuti baru-baru ni..
tido lepas baca Quran and solat subuh..
terus pengsan tak sedar diri..
bila bukak mata....pegi minum plain water...
eh tak...tipu..puasa ye..
takleh cari plain water kalo terbangun dari tidur..hehe

lepas tu..berbuka hari ni..
aku teringin nak makan roti sardin macam yang aku makan sabtu lepas..
sedappppp....
tadi berbuka sambil-sambil buat entri..
dengan berbekalkan encik H lagi...
dan juga plain water..
dan juge roti sardin..
dan juga kurma..
hari ni tak makan kurma sehingga 4 bijik...
tak leh nak masuk..
sebab tu la kot perut macam mengada-ngada rasa lapar walaupun dah tahu tuan dia tengah nak diet sakan untuk beraya sakan...heh..

lepas tu..macam biasa laa..balik bilik..
tersadai..
macam ngantok..
khamis ni ada midterm exam Powder Metallurgy..
tapi...macam tade mood la nak study..
siyess...
malas sangat..
sumpah aku tak rasa macam study..
sebab aku baca buku pon macam takde apa-apa pon enter dalam otak..
mungkin sebab kelas tu lately ni bosan kot..
tah la..
lepas tu...

da rasa ngantok..
dan rasa macam kena tido..
sebab esok pagi-pagi kena pegi lab heat treatment untuk sinter sample FYP..
heh...nape la wujud FYP..
tak tahan den...
aishhh....

ok..mahu tido..
selamat malam..
selamat berpuasa...

4 comments:

E.d.Y said...

wah diet..huhu

AINI NORAINI said...

yes..i am...aku da gemok laa....:(

puan.farah. said...

hoho..gudluck exam. rindu pulek zaman study

AINI NORAINI said...

hehe..macehh..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015