Tuesday, September 8, 2009

aku dan ramadhan 17

ramadhan 17

hoho...cepat..kene update laju-laju..
sebab nanti nak kene update pasal ramadhan 18 plak..
heeee....
semalam...
sahur macam biasa..
dengan encik H bersama plain water...
macam biasa..
nak ngaku kat sini...
i peminum plain water tegar..
kalo bangun pagi-pagi pun i boleh rembat plain water sampai 1 liter..
huhu...
memang agak tak senonoh kan bile bangun pagi..mata pun baru nk bukak..
gigi pon tak gosok lagi dah pegi dapur cari plain water...
lepas tu rasa macam malas nak mandi...and pegi sambung tido balik..
haha...:)
eh..macam dah terpesong..
cakap nak update laju-laju tadi..ni dah terbabs dah rasa nye...
tadi ckap pasal sahur..
ni dah masuk hal syok sendiri...

ok..now...
setel cite sahur...kesimpulannya..aku sahur dengan en.H F1+F2..
dengan plain water...
(^_^)

berbuka hari semalam memang grand sikit..
beriftar jama'ie dengan sahabat-sahabat handai..
berkenalan dengan seorang sahabat baru...AMIRA namanya...
sungguh suwit beliau ini..merupakan seorang isteri kepada suaminya..heh..memang lah..
sungguh seronok bile dapat berkenalan dengan sahabat-sahabat yang dah pegang title 'isteri'..
hehe...dengan harapan...aura itu terjangkit pada diri ini...:)

ye noraini...sila jangan lari tajuk..kita tengah cite pasal berbuka...rite??
ok..fine..
semalam...berbuka dekat restoran kapal..
dekat kg.baru..
siyes best..
tapi sume western food laa...
aku makan ini...

~chicken grill~
seswai untuk i yang sedang berdiet...hehe..diet la sangat....

tahu apa jadi selepas beberapa ketika??
ya...ini hasilnya...

~tak senonoh kan??kan??
kata diet berkobar-kobar..
tapi..melantak tak hengat dunia...licin..
nasib baik la tak telan dengan pinggan sekali...huuu...
tapi siyess..bestt...:)
i loikeeee....
thanks korang....

ok..kesimpulannya disini..i berbuka dengan chicken grill..
bersama limau ais yang i mintak kurang manis..tapi die tetap bagi yang manis...
and...for sure la my plain water...
azan je..
i terus telan plain water tu..
sekejap je..abes 1 gelas...
huhu...
pelahap betol...

nah...nak sidai gambar la pulak..

(bencciiiiiii......slow ape tah wifi uia neh..da la xleh on kat room.....xdapat nak sidai gambar..sowiii....)

2 comments:

puan.farah. said...

i suke makan sini..i suke..i suke..terliurrr

AINI NORAINI said...

hehe..memang pon...:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015