Sunday, September 6, 2009

aku dan ramadhan 16

Ramadhan 16

hey...assalamualaikum..
cane pose korang sampai hari ke 16 ni?
aku?
ok je..
cume pose tak cukup la 16 hari..ngeeee...:)

hari ni..macam biasa la..tetap kena bangun sahur macam biasa..
tapi hari ni is the 1st day bersahur dengan en.H...
hmm...
memang kenyang la bila sahur dengan dia..
sumpah kenyang..
siap minum..tambah plak minum air masak..
then..gosok gigi macam biasa..
sementara tunggu subuh...selak-selak Quran sikit..

masa tu...memang dah mula rasa kenyang..
serius kenyang..
macam makan nasik..

lepas tu....
da lepas solat..nak tido la pulak..heeee....:)
tapi kurnag best la..
sebab asek-asek nak g toilet...
area kul 7 kot baru leh tido btol-btol..
huhu...

and berbuka hari ni..
terpaksa tinggalkan en.H...
sebab ade orang nak belanja berbuka dekat luar..
adoyaaiiii...baru je nak test hari ke-2 berbuka dengan en.H..
tapi tak pe laa..
esok masih ade...kan??

tapi...sedeyyy...
sebab a friend of mine baru sms td..
cakap dia da booking tempat untuk iftar esok..
so..maknanye...cancel lagi la nak berbuka dengan en.H....
huaaaaaa....sedey la gini....:(

2 comments:

NurulAzriKhalisah said...

Yang, u timbang smlm tu yg lps kenalan en H ke?

AINI NORAINI said...

a'ah..yg i timbang tu after dating dgn encik H dah...

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015