Thursday, July 23, 2009

shopping dengan penuh kecintaan~

HAHA..tajok xley blah...memang hantu shopping la budak sorang neh.. aisshhh...pastu abes duit,susah ati muka macam BUNGA ROS penyek bagai..CEH..tanak kalah.. pilih bunga ros...HUHU..

Hari ini..J Card membership day kat jusco wangsa maju ye kawan-kawan... hehe...nasib baik aku pegi jusco hari ahad lepas... nampak poster besar gile...mesti la mata cepat-cepat cari tarikhnye..huhu.. so..hari ni...abes je kelas failure tadi...terus pegi tunggu bas dalam keadaan agak tak sabar..heh..bukan tak sabar nak shopping..tapi tak
sabar nak balik room..HAHA..apehal..pegi pon belom..da kalut nak balik...adeyyy...bas pulak lambat...letih betol...T__T aku puasa ye hari ni...apekah?? puasa pon kecoh kat blog..tak malu ah kau...orang lain pon puasa jugak..kecoh betol..

Sampai Jusco xingat pukol bape...sebab tak sempat tengok jam..hehe..terus meluru berjalan menonong kat depan ngan cik shidah..huhu..meninggalkan cik huda dan cik sufi di belakang..
enter je Jusco..terus ajak shidah naik level 2...aku kene belikan baju untuk seseorang yang nak konvo 11 Ogos ni..tu yang tetap gagahkan diri pegi beli sendiri baju berkenaan...konvo master gua cakap lu...best gile orang itu...jeles...eh awak...saya tamo jadi cam awak..saya nak terus amek phd..bley??HAHA..


~ini dia baju itu...tie xsempat beli..nanti la ye..~

Da sudah beli tu..jalan-jalan ngan shidah..usha-usha ape-ape yang agak-agak berkenan dihati..tapi malang..sale kali tu macam kurang best..yes..kurang menarik..aku tak tertarik sangat pon..eh..bukan tak tertarik sangat...memang tak tertarik pon.. tak tau la sebab ape...sebab poket kering kah? sebab badan dah naik kah? atau sebab ape kah?? aku sendiri pon tak sure...LALALAAA....boley plak gitu.. pastu macam pening je tengok orang ramai macam ulat...tak leh blah...ramai gile...SUMPAH RAMAI...

Pastu macam da tade mood nak shopping...terus pegi ground floor..cari barang-barang lain.. finally..aku beli 1 tin biskot danone weetameal...eh..harga dia..RM9.99 je tau...i repeat...RM9.99 aje...biase RM13++ kot...HAHA...pastu beli cadbury zip...yang ni pon murah..RM4.20 je...dah la ade free 1...ngeeeee....I xley la kalo ade free-free neh..I like...hehee....then aku beli tissue...heh..da lama plan nak beli tissue..da hampir seminggu balik kampus..tapi lupe beli tissue untuk kegunaan harian...adeyy..benda penting pon lupa..habis tu,selama seminggu ni guna apa buat lap?? hehehe...pow tissue kat cafe...sori makcik cafe...:)

~ini cadbury zip yang RM4.20 tuh...~

~ini danone jacob's weetameal..RM9.99 je...~

Then..macam da tade ape nak beli..kami pon decide je nak balik...sebab macam kalo stay pon,bukan ade nak beli ape pon...tade rase nak beli ape-ape...sebab aku tengok baju-baju macam bukan taste aku sangat..lagipun..aku da jumpa kedai yang jual blouse-blouse yang same cam dalam jusco and bleh dapat dengan harga RM19..huhu..sungguh...i tak tipu...i kalo kedai jual barang-barang murah neh..i suke..HAHAHA...untung sape-sape jadi suami aku nanti..aku bukan gadis yang high maintanance ye...CEH...promote ke??


Pastu..kua je jusco...macam rasa penat sangat..macam tak larat nak angkat kaki dah...habis tu..tadi masa dalam jusco...siapa yang macam lipas kudung pegi sane-sini intai barang-barang murah..hilang segala penat lelah..tak macam orang puasa tu sape??...HEH..I ler tuh..HAHA...sumpah tadi tak rasa penat...tak rasa macam puasa..nampak poster 'sale','70%','50%'....macam bagi extra energy je kat dalam diri...hah..apekah?? mengarut...mesti kalo beliau baca entry neh..beliau akan cakap.."aishh..pompuan..pompuan..."...haha...i da bleh agak la u..:)
nampak gaya nya...bulan Ramadhan nanti nak kena pegi jalan-jalan kat shopping complex neh...baru tak rasa macam puasa..HAHA...sumpah idea yang tak bagus..jangan buat ye...

Finally..petang tadi..aku bebuka ngan bihun sup..tadi cam teringin bakso..tapi cam tak jadi plak..HAHA...pastu beli karipap sardin singgit..ngan fresh oren..alhamdulillah..kenyang giloss....isnin ni insyaAllah pose lagi kot...

2 comments:

puan.farah. said...

eh..muroh giler biskuk..aku suke low salt high fiber..sedap~

AINI NORAINI said...

tu la pasal..muroh dih?
hehe

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015