Friday, June 19, 2009

~silent mode~

~source:google~
~ok...ape yg kene silent mode? hp ke? ke laptop? eh..jap..laptop pon bley silent mode gak eh...boley laa...mute kn je volume die...aiyaaaa....~

~ok..intro tadi sbnrnye tade kaitan pon ngan post kali ni....skarang kte fokus pada main topic ye semua....~

~sejak kejadian itu...aku memang da tak ckp ngan org tu..jgn harap la aku nk tegur die esok...esok is semalam..sebab kes tu berlaku kelmarin..ok..jgn kompius ye sume...benda tu jd on tuesday...so...i've decided not to talk to org tu since wednesday..and today...is thursday..
(adeyy...da mcam masuk kelas tadika mase cikgu aja pasal hari dalam bahasa inggeris plak...huhu) which is the second day aku tak tegur die...ah..lantak ah...aku jd menyampah plak...lantak lah..g kawan ngan orang lain..aku tamo kawan dh...pada sape2 yang tak phm cerita nih...sila ke sini dulu untuk lebih detail..ok...~

~aku bukan nak cari gaduh ke ape...aku decided to be in silent mode tu just bcz tamo lagi kua cite2 yang aku xske tuh...cam sengal..orang cakap tak ske...lagi die nak cite..apehal??!! kn?? bukan tamo kawan teros...aku ok je..tapi maybe da tamo mcm sblum2 ni laa...lagi byk bagi muke,lagi naik kepala...bagi betis,nk peha... WTH?? OMG...ade gak la org gini ek...hmm...~




1 comment:

Ayumieza said...

wah masih marah lagi rupanya..ok jugak keputusan ko tak nak tegur ngan orang macam tu maybe mental sikit kot orang tu hahahaha...

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015