Wednesday, April 8, 2015

Apa Terbaru di Cloverush?

Assalamualaikum.

Lama menyepi.. Kan?
Heppp.. Bukan busy kat lab.
Anak demam.
Bertapa la di rumah.

Ok. Hari ni, bukan nak cerita pasal research. Hihi.

Tau tak tudung Cloverush?

Cloverush ni mula-mula di established pada January 2012. 
Dimiliki oleh seorang bekas jurutera u ols.
Haruslah kualiti menjadi keutamaan pemiliknya.. Kan?
Cloverush ni provide instant hijab dan pelbagai jenis fesyen pakaian lain yang praktikal untuk semua, dan yang penting, affordable price. Hihihi. 


Sape tak suka instant hijab, kan?
Especially mak-mak beranak lebih dari satu macam aku.
Eh, even mak anak satu pun sekarang ramai gile instant hijab tau.
Senang katanya.
Lagi la aku ni pagi-pagi nak kena mengangkut dua-dua sekali hantar pegi nursery.
Nak berbawal bagai, memang kirim salam lah.

So, di cloverush ni, korang boleh dapat macam-macam instant hijab.
Yang penting, kualiti kain dia, tiptop!

Ce tengok ni, 
Adelia Sarung nama dia.
Cantik, kan?
Direka dengan awning yang mempunyai warna kontra menyerlahkan lagi si pemakai.
Tambah pulak, sekarang tengah 'in' trend colour block, kan?

Eh.. Tak minat yang plain?
Dont worry, printed pun ada tau.
 Cantik, kan?
Nama dia Alayna Medium Sarung.
Cantik pulak tu corak yang cloverush keluarkan.
Hishh.
Memang boleh adrenalin rush sungguh ni!

Eh. Ada lagi tau.
Untuk sesape yang minat tudung betingkek-tingkek yang jugak tengah 'in' sekarang..
Cloverush ada jugak design gitu tau..

Ha.. Cantik kan?
Hasil kombinasi fabrik yang berlainan warna ni pasti memikat hati semua.

Kat mana nak dapatkan instant hijab ni semua?
Haaa..
Mana lagi..
Harus lah ZALORA.COM.
Hari ni order, esok dah ready depan pintu..
Dah boleh terus pakai..

Hihihi..

3 comments:

Allene typicalmommy said...

tak mhal ker beli tudung kat zalora... uhuhuh baju ok lg kot

♥ Ammara Bay ♥ said...

Owner Cloverush ni member kita. hehe :D

cik puan aini said...

@Allene - Harga dia affordable. Sama macam beli kat online shop lain je sebenarnya.. hihi

@Ammara Bay - Wahh.. ye eh? Pandai dia bisnes..

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015