Sunday, September 22, 2013

First GA ever in OurSharingMoments by Aini Noraini

***Scroll down for the latest update (if any).***

GIVEAWAY : COMMENT & WIN

Salam...
Hmmmm..
Dah baca tajuk kan?
Ada rezeki lebih sikit kekdahnya.. 
InsyaAllah, memang niat nak kongsi-kongsi dengan gojes semua.
Tapi barangan terhad lah. So, aku akan pilih-pilih la mana yang terbaik.

Seperti sedia maklum, aku kan SID since 7 bulan yang lalu. 
Alhamdulillah, berkat sokongan korang yang gojes semua, merasa la aku bonus dari Shaklee tak pernah miss lagi la setakat ni 7 kali.. Walaupun tak de lah cecah ribu riban macam SID lain, tapi aku bersyukur.
Terima kasih gojes yang support bisnes daku. 
Ku sayang kamu lah! 

So, dah boleh guess la kot GA ni more or less akan relate dengan Shaklee kesayangan ku.. kan?

**********************************************************
Untuk korang yang dah pernah rasai sendiri 'side effects' Shaklee ni, korang dialu-alukan join. 
Yang tak pernah, dan nak cuba, lagilah digalakkan.. 
Wahhhh.. gitewww ~

Kalau korang yang belum pernah try Shaklee ni, apa yang korang teringinnnnn sangat nak try?
Yang dah pernah try pulak, apa lagi yang korang belum try dan terasa nak try or korang nak continue je yang korang dah pernah try tu...?
Ce cite sikit nanti...

*******************************************************
1. Tak payah nak repost ke re apa ke post aku ni.  
Cuma nak minta tolong korang war-war kan aje.
 Kat FB aku tak prefer sebab FB aku orang tak dapat nak access. 
So lebih selesa di blog. Tak payah buat entri pun. 
Just tetiba nak selit kat ujung-ujung cerita korang pun tak apa. :)

2.  Komen kat post ni and state barang apa yang korang nak tu dan state kenapa, maksudnya apa masalah yang korang hadapi. 
Sebabnya aku tak boleh nak main bagi tak tentu arah. 
Ada some supplements tak sesuai untuk certain condition. Kang lain pulak jadinya. Ye tak?
 Jangan lupa link blog korang skali ye. 
Kang aku tak dapat nak melawat kawasan pulak.  
Ingat ye, max harga barang RM50. 
Harga aku, bukan harga orang lain jual. 
So, boleh je nak tanya aku harga tu. 
Tak ada masalah. 
Emel boleh, wasap pun bole. :)
emel aku, oursharingmoments@gmail.com

3.  GA ni adalah terbuka kepada semua kecuali SID lain yang bukan sponsored by AKU (Aini Noraini).
Follow ke tak follow ke, aku tak kisah. 
Tak gigih aku nak cek sorang-sorang sapa yang follow ke tak
 (padahal follower baru 100 ++, dah bajet macam follower 1000 ++ giteww..hahahah..).

4. Lastly nak mintak tolong korang 'like' page My Vitamin Wardrobe
Ni link dia : https://www.facebook.com/MyVitaminsWardrobe

** Syarat tambahan,
5. Doakan aku terus berjaya dan sukses dalam semua yang aku ceburi dan doakan aku murah rezeki.  :)

************************************************

So.. itu je syarat-syarat dia. Senang je kannnn??

InsyaAllah akan ada 3  best winners..
2 daripadanya,  aku akan pilih sendiri based on permintaan dan reason korang... 
Dan lagi 1, aku akan gunakan khidmat random generator untuk memudahkan aku memilih.
Nanti aku buat 1 entri untuk nomborkan korang..
Boleh?
Kalau ikut hati, memang nak bagi semua.
Tapi, bajet tak banyak dik. Mana mampu je ahkak bagi.. :P
Pemilihan hadiah tu pulak, based on harga. Max RM50.
So, korang boleh combine-combine lah untuk cukupkan RM50.
Or, later, kalau produk yang korang teringin tu suitable dengan certain produk lain untuk lengkapkan set cadangan dia, aku mungkin akan pertimbangkan loose pack untuk korang.
Ye.. untuk korang, apa saja aku sanggup..
Korang kan kesayangan aku.. :)

Dannnn.... ada consolation prizes ok..
Tapi consolation prizes ni terhad kepada 3 je lah...
Pun aku akan gunakan random generator..
Consolation prize pulak, aku bagi jugak apa yang korang teringin tu..
Tapi dalam bentuk loose pack la.
Kesian la ahkak kalau semua pun ahkak nak bagi full 1 botol kannn? 

So secara ringkas, 3 best winners akan dapat

Barangan Shaklee bernilai RM50 
+
souvenir untuk anak korang.

Dan 3 consolation winners akan dapat
Loose Pack barangan Shaklee + souvenir untuk anak korang.


Ok.. Terpanjang pulok repekan di atas.

Due date:
22 September 2013, 11.30 malam
(komen yang masuk selepas jam tersebut dikira void)


23 September insyaAllah aku up entri untuk numbering nama korang.
24 Septemper pulak, insyaAllah aku bakal umumkan pemenang bertuah.
Pengeposan insyaAllah dalam minggu tu jugak.
Bergantung pada kecepatan korang bagi info kat aku la.
Kalau details lambat masuk, lambat lah jugak bergerak nanti.

Selamat mencuba korang...
Terima kasih lagi sekali sebab support aku selama 7 bulan aku jadi SID ni...
Semoga Allah murahkan rezeki korang.
Sama-sama kita kongsi kebaikan yang ada.
Sayang korang.

***************************************************************
Disclaimer : This GA contest is not related to Shaklee Products (M) Sdn Bhd. 
All the prizes are fully sponsored by the owner of the blog.
***************************************************************


19 comments:

m@m@yAyA said...

yeay harusla nak join GA nie..untung2 dpt shaklee lg..hihi

eh tarikh tutup tue arijadi yaya ke 17bulan..

ctmah said...

yay!saya angkat tangan aini..hehehe

Umi Qi said...

Ya Allah ya tuhanku...murahkanlah rezeki Gojes Aini yang kami sayangi...berikanlah dia rezeki kesihatan, kejayaan dan anak2 yang cemerlang...kurniakanlah beliau seorang isteri mithali kepada suaminya dan sebaliknya...moga Allah perkenankan doa Umi Qi buat Aini sekeluarga... :)

GA hadiah yang ummi Qi idam-idamkan dari Shaklee selama ini ialah Lecithin...sebab utama Umi Qi nak produk ini sebab Umi Qi nak kurus macam mama Aini yang super gojes nih...percayalah Umi Qi tidak pernah mencuba produk shaklee...jika diberi kelebihan memenangi contest GA aini, Umi Qi nak berterusan amik produk ini dengan Aini :) Aminnn

ctmah said...

step 1,2,3,4 n 5 done aini!hehe
meh le terjah blog ikan bilis gred c i ni yek http://imaginasictmah.blogspot.com/2013/09/2-giveaway-menanti-tu.html
straight away ni. i kan baru pregnant semula. so i teringin nak rasa produk shaklee utk pompuan pregnant. vitamin barangkali. eh tp ESP i dah ada tau.u pun tau kan.hehe!
i nak vitamin sebab i perlu extra energy tuk handle alisha n adik baby ni. n one more thing, bila bertenaga, nak berkuda pun senang la kan..hihi T______T
ok bubuy aini. wish me luck..eh :D

Nadt said...

Nak join GA ni just komen kat bawah ni kan. Just bagitau nak ape je kan.

So nadt nak Ostematrix. sebabnya nadt ada masalah tangan selalu kebas-kebas gitu sejak mengandung dulu. da bersalin pun still kebas2 lagi. pastu kaki pun selalu sakit da macam orang tua rasanya. doc kata kena banyakkan kalsium so ostematrix la pilihan sesuai kan.

kalau dapat sekali ngan omega guard pun bagus jugak kan. hehe..

Ok, tu je. terima kasih aini. sila pilih saya sebagai pemenang.muahaha..

~Lieza~ said...

yeay...dh join...tp iklan kt ujung2 post psl Sofiyya je... Aci x Aini? Hehehe.. http://littlelovelyleez.blogspot.com/2013/09/melasak-dan-jatuh.html

Kalu menang liza nk ostematrix...sbb nyusukan Sofiyya kn... Kena tambah kalsium...nnt gigi reput..hukhuk..

Syida said...

Sy nak join jgk....

Sy ni lepas bersalin badan asek sakit2 je.....nak merase badan cm dlu2 xde dah....jap kang sakit kt pinggul...jap kang naek ke pinggang....jap kang sakit belikat....kadang2 xtahan ase....ase jam2 tu jugak nak g berurut...

Badan plak ase lemau je....xsemangat...cepat letih....dukung anak 5minit dah semput...belum lagi dukung anak sambil panjat tangga nak ke rumah....smpai depan pintu as nk pingsan...tecungap2 cm xckup napad....hiihi...eh gelak plak....betul2...ini kisah benar...

Oleh itu sy ingin memilih supplement shaklee yg blh boost extra energy.,.yg sesuai utk wanita+ibu bekerjaya....yang umo br nk msk 28thn tp sakit2 badan cam nenek umo 60tahun....hiihhi

Sekian. Maceh

yUmiE AzuRa said...

ok Aini daku dpt jgk join haa..hehe

Klu ade rezeki daku dan iman,daku mahu vitamin C Chewable tu..bkn setakat mama iman nak makan,dgn iman sekali boleh makan.lagipun iman skrg selalu sgt selsema.so mana tau dgn makan vitamin C ni baik le selsema iman and immune badan die semakin kuat dan payah selsema nak hinggap lagi.

Good luck for future Aini:)

http://buahhatisayamrk.blogspot.com/2013/09/giveaway.html

hidayah hiddensity said...

Kehadapan puan aini,

Saya ada masalah harap dapat bantu. Saya mengalami hb yang amat2 rendah selepas bersalinkan z.i turun sampai 6. masih lagi follow up minggu lepas tunggu result doctor minggu depan. Selain tu kolestrol saya juga tinggi. Kalau x turun kena makan ubat doctor la jawabnye.

Saya nak lecithin. Sebab lepas bersalin saya pun xdapat kurus ke berat asal. Ada 6kg belum dapat buang lagi.. umur zain pun dan 9 bulan. Sedih hati saya..

Sekian saje. Harap puan aini bantu saya. Semoga puan aini sukses dalam business.

Hehe over masalah aku.hahahaha!

Good luck kengkawan. Umi qi kalau menang lecithin share sket!!

Mommy_Cha said...

Aini Juwita Ku sayang a.k.a #gengkuda kedok-kedok-kedok



Penyertaan aku adalah dengan mempersembahkan sajak #ohmyshaklee dibawah ini:



Dengarkan........



Oh my shaklee,
Dulu aku kerap lesu tanpamu..
Shaklee.

Oh my shaklee,
Dulu susu badanku kurang tanpamu..
Shaklee.

Oh my shaklee,
Dulu ku sering selsema tanpamu..
Shaklee.

Oh my shaklee,
Dulu kulitku berjerawat tanpamu..
Shaklee.

Oh my shaklee,
Dulu periodku tak teratur tanpamu..
Shaklee.

Oh my shaklee,
Dulu badanku longlai tanpamu..
Shaklee.

Oh my shaklee,
Tanpa mu aku tak boleh menjadi supermom sebegini.

Tanpa vitalea, tanpa ESP, tanpa vitamin B,C hidupku tidak akan lengkap.

Ohmyshaklee...kamu umpama
"farmasi kecil" didalam tas tangan ku......

:)




#tammat

Nota kaki: Kalo menang I ols nak ESP satu canister beso yek. Muahahahah!

sharemyloves,
mommycha.

Syida said...

lupe nk tepek link blog...huahuahua..

syida.blogspot.com

xikut syarat2 penyertaan plak...harus xtepilih...huhu

Mommy_Cha said...

Yela-yela..bukan Esp lah. Nak chewabe vitamin C ye adek maneesss? Jgn la void2 penyertaan aku.


:(


Muahahaha.


Okbai nak tido.
Mommcha@koticha@micha

SweetLikeWhat said...

http://sweetlikewhat.blogspot.com/2013/09/give-away-saat-akhir.html

aini ku join ni..haha..
aini aku taktau produk2 shaklee sangat..
kalau aku menang GA ni, aku nak produk yang boleh bagi aku bertenaga..aku sekarang ni cepat letih..maklumla makin tua..wakakaka..

OK sila terjah entry aku tu ye..

k bye!

Mommy_Cha said...

http://sharemyloves.blogspot.com/2013/09/buai-laju-lajusampai-balik-sana.html

sory sayang ku Aini. tak sempat buat entry. cuma boleh te,pek dibwh entry lama. kihkihkih. Jangan marah tau.... Syg i nak vit C chewable, kalo ade rezeki Mikhail & Mikayla.

TQ aini....miahahahaha!

m@m@yAyA said...

Aini

Xthula sempat ke tak ni join GA aini..asik tertinggal ketapi jer.xpelh ada rzki adalh.

Ku jatuh cinta pada Shaklee start taon lpas sebab niat nk fully bf so saje try set trial menyusu.Alhamdulillah sguh xmengecewakan sb spnjg bln puasa akn dpt bwk blk lbeh dr 20oz..kita usaha mgkn sb amik suplement dr shaklee pn tu yg usaha bf bjya smp ke arini tnpa susu fm..
Skrg pkak tgh mkn lecithin ngn alfalfa utk bg kecergasan pd badan dan disamping nk kurusla ckit bdan lg naik skrg bgai dipam2..kalau bole dpt lg lecithin free dari GA ni alhamdulillah..
Tp daku ada bercita2 gak lau ada set trial kecantikan yg xlebeh dr rm50 daku berhasrat nk memilikinya.al mklomla lepas beranak ni tona kulit da xsekata dan jeragat masih berleluasa..

Sekian terima kasih aini..xthula valid ke x daku pnya pnyertaan nie..diakhiri dengan terima kasih, assalamualaikum.

Nadt said...

xperasan kena letak link blogg...waaa

ni link blog nadt

http://sayepunyebelog.blogspot.com/

harap masih terima..

m@m@yAyA said...

aini

zura selitkan GA aini dekat link nie..

http://loveaqsha.blogspot.com/2013/09/aktiviti-sepetang-bersama.html

harap adalah rezeki..tq aini

hidayah hiddensity said...

Alo...nape xperasan kena letak link??

hidayah hiddensity said...

Nak link cicir gak ahaks! http://hiddensity.blogspot.com/?m=1

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015