Monday, September 15, 2014

Sekolah dah mula. Yeay!

Assalamualaikum...

Last week baru dapat kunci bilik.
Oh.
Untuk info semua, MJIIT reserves a room to their PG students.
Hari tu, bilik tu ada orang.
Aku pun dah inform dekat prof, kalau masih tak ada room vacancy, tak apalah.
I can work from UIA.
Sebab memang akan masuk UIA jugak hantar the kids.
Then, prof pun ok. So aku memang tak kisah lah.

Last Friday, aku ke UTM untuk submit form ke School of Graduate Studies.
Alang-alang dah ke situ, terus la naik MJIIT jap.
Tak de niat nak jumpa prof pun sebenarnya. Bahahahaha..

Niat nak mintak room key dengan PIC.
Tapi tak ada vacant. So, tak apalah.

Then, temankan teammate jumpa head.
Rezeki aku lah kot.
Jumpa head, and head tanya pasal room.
So aku just cakap la aku tak kisah pun buat review kat UIA.
Sebabnya belum nak start lab works.
Tapi dia insist nak aku dapat bilik jugak.
He called the PIC, dan terus aku dapat bilik.
Alhamdulillah.

Gambar bilik tak sempat nak snap lagi sebab hari tu kontraktor tengah pasang tinted.

Nanti dah masuk, aku share.

Harapnya, berkobar-kobar la semangat dengan adanya bilik yang sangat selesa tu.
InsyaAllah.

Doakan aku ye.

2 comments:

DYatie said...

Macam best je aini oii. Heee.

Semoga dipermudahkan. :)

cik puan aini said...

@DYatie Tu la pasal..
Salah satu sebab pilih tempat tu, instead of the SV, pasal environment kat situ.
Bilik best giler macam office.
nanti aini share pics.
Btw, thanks yatie.

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015