Friday, March 21, 2014

64 days of Double I

Assalamualaikum..

Awas, entri tertangguh.

Banyak lagi entri tertangguh bakal dither bit kan, soon.
Hihihihi

Alhamdulillah.. It has been 2 months plus. Syukur.
Kali ni, tak sesukar dulu. Mungkin ini yang kedua, dulu yang pertama..
Aku lebih yakin, berani untuk handle all these things.
Ayla dulu, 3 bulan pun aku masih ragu-ragu nak mandikan sendiri.
Iman, alhamdulillah, dua bulan aku dah boley beat sendiri.

Tidur malam yang kurang?
Alhamdulillah, dengan Iman, tidur malam aku indah.
Iman hanya bangun twice or trice je. Tu pun tak ada menangis macam Alya dulu.
Betul la orang cakap, lain anak, lain ragamnya..

In this 2 months pula, aku macam dah boleh nampak paten iman.
Dia kalau menangis semahunya tu, kalau bukan sebab lampin basah, tentu lapar atau mengantuk.
Easy baby.

Either Alya or Iman, both of you are my precious.

I love you, princesses!

1 comment:

umie shahidah said...

xsabar nk anak kdua kuar..kikiki

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015