Tuesday, March 12, 2013

Alahai anak

12 March 2013

Assalamualaikum
Haih.. Geng mommies kat fesbuk duk share anak dorang demam. Alih-alih hari ni belom pukul 4, ticer Alya call cakap badan panas.
Fuhhh. Hati mula gundah.
Ambik dia tadi, ticer cakap nak dapat kaki kot.
Now dia memang da melangkah jauh. Tapi kena ada support la. Nak harap dia melangkah sendiri, memang tak lah kannn?? Huhu
Kesian betul laa.
Dah dua kali on ubat. Tapi still tak turun. Menggelabah ayam la maknye.
Lepas maghrib, dinner siap-siap, bawak gi klinik.
Kena surrender la jugak. Kesian kat anak. Then doc bagi sup. Nama penuh dia saya lupa. Tapi ubat masuj ikot montot.
Fuhhhh.. Biasanya memberi kesan positif la. Balik tu tak terus bagi. Susukan dulu.
Dia tertidur ngan maknye sekali. Haha.
Dalam pukul 130 pagi, bangun masukkan ubat tu. Alhamdulillah, dua jam lepas tu kebah.
Legaaaaaa sangat.

Nak dapat benda baru katanya.
Berjalan mungkin.
Atau bercakap mungkin.
Atau juga rindukan babysitter dia a.k.a pakcik dia. Huhu.
Wallahu'allam...

Doakan my baby girl sihat ye.
Tamo demam-demam.
Mak pak nya risau.

Tertido sambil tengok tivi dan pegang termometer. Hihi. Anak....

2 comments:

Siti Haslinda Sadiken said...

moga cepat sembuh ye..syasya pun tinggal batuk & selasema je nie..maybe musim bdk2 demam kan..atau maybe demam nak 'pandai'

Aty_Fared said...

Anak aty pon ngah demam srkarang.lrisau kan...:-)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015