Thursday, July 5, 2012

Ibu Just Can't Wait for Another 3 Months

 Assalamualaikum..
Another 3 months, Alya Amani can be introduced to solid food.
Ibu pulak yang neves lebih-lebih..

Dah google and google.
Dah jumpa la buku resepi untuk sikecik tu nanti.
Tak sabar nye ibu nak masak untuk kamu.

Ada dua, 
Satu dapat dari group kat FB.

Lagi satu saya lupa saya download kat mana.
Pages semua nya..

Kalau korang nak jugak, bagi email ye.
Nanti saya attach.

Thank you.

10 comments:

Mummy GreenyHouse said...

uwaa... aneesa dah 10mo ++, tapi ssh betul nk mkn..
excited sy msk2, tp xmo jugak..kena paksa2 baru nk..tu pun ciput.. :(

aTy _faRed~ said...

same goes to me..tak sabar2 nak cube resipe..;p

Halimaton Hanafee said...

same jugak..lagi 3 bln..wahaha..tak sbr nak sumbat dia makanan

~cahaya~ said...

@Mummy GreenyHouse ye ke..haaaa..ni buat jd lg nebes ni...

~cahaya~ said...

@aTy _faRed~ kannnn? hehhe

~cahaya~ said...

@Halimaton Hanafee harap2 nak la dorang ni makan.. kan?

LanunCantik~ said...

amni mkn mase 5bln sbb org mkn die mintak...huhu.btw, xyah tggu sampai 6bln pn...aturan Allah tu cantik...bile bebi dh mule respon mase kite mkn (mulut bebi mcm nk mkn jugak),dh sampai mase dh tu...bagi aje...yg d canang kn 6 bln tu, generally aje...mule2 dlu amni mkn bubur nasik biase2 aje...skrg western sket.mkn oat plak.ngaaaa~~~
wellllllll...bebi2 ni sume unik...ikut bdn yg Allah dh sediakan utk die...ade yg cepat...ade yg lmbt...huuu~~~

Wawa said...

nak jgk....sy pun da rajin usha2 makanan ape nak bg naila...hihi...pdhal lame lg kot...
khairunajwa.mj@gmail.com

Lady Mira said...

sama jugak... xsabar tunggu lg 3bln. email me at rebellingmind@gmail.com :)

Sakura said...

saya nak saya nak ~~~
getting ready... next monnth aje ni hihi ham_jb@yahoo.com

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015