Thursday, February 2, 2012

32 ++ week antenatal check up at KK

Assalamualaikum.

Yesterday, I had my 32 week ++ check up at KK. So far, everything was good. Alhamdulillah.

Mom's Latest Weight : 60kg (gained 1kg in 2 weeks)
Mom's Latest BP : 120/70
Baby's Heartbeat : 144/min
HB diorang tak check sebab katanya once a month je perlu check. So, saya lega. Hihi.
Baby's position, macam biasalah... Breech lagi.
Baby nak main lagi kot. Tak nak head down lagi. ^_^
Apa pun, harapnya baby head down la bila dah masuk 35 week nanti ek..

4 comments:

ashra said...

insyaallah..
nanti cukup bulan sure head down tu.dun wori k?...saya masuk 9 bulan baru head down.. =)

~cahaya~ said...

@ashra
Tu la.. bagi baby main puas2 dulu. Nanti dah head down konfem2 la mak dia suh duk diam2 kan...? hihi..

vv said...

Baby aini breech lagi ey? Vivy dah head down cuma blom engage. Tak lama dah tu. :)

~cahaya~ said...

@vv A'ah VV. Agaknya dia tak puas main lg tu. Nanti dia kembali ke tempat asal la.. :)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015