Monday, September 12, 2011

Hoyeah. New day starts.

Assalamualaikum.
Selamat pagi.
Dah lama tak online. :)
Macam biasa, kesihatan tak berapa memuaskan. Atas nasihat orang-orang tertentu, saya dilarang memblog buat sementara waktu.

Tapi sekarang rasanya dah semakin sihat.
Dan saya sedang bersiaran dari tempat kesayangan sejak 5 tahun lalu.
Tempat yang penuh dengan kenangan suka dan duka. :)

Semoga dengan bermulanya hari baru ini, segalanya berjalan seperti yang dirancang.
InsyaALLAH.

**p.s.. Saya nak tanya. Ada siapa-siapa tahu macamana nak buat police report pasal penyalahgunaan internet tak? Pls let me know. TQ Dear. :)

1 comment:

mrs.spicy said...

penyalahgunaan gane tu? g report mcm biase je kut.

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015