Monday, December 13, 2010

Semalam yang penat

Assalamualaikum.

:) Semalam memang penat. Keluar dari pagi, dah lewat petang baru balik. Memang penat. Sampai ke hari ni pon rasa lagi penatnya.

Semalam berjaya membawa kaki ke SOGO. Dah lama ok tak jejak sogo. Emmm. Ye ke? Eh. Tak. Baru sebulan kot tak gi. Hehehe.


SOGO semalam adalah seperti ini,

Huhuhu. Macam hape je orang. Nak sopping pon tak aman.
Haih.. Penat lah.
Nanti sambung lagi. Hihihi.

Owh. Lupa. Minggu ni sangat banyak Audit. So, tak sure dapat update secara pukal macam biasa atau tidak. :)
Selamat Malam.

4 comments:

Anonymous said...

waa shoping kawen ker? da nk 2011 ni. bl nk bg kad?

Anonymous said...

bln 2 ke kawen? ^-^

Anonymous said...

haha muka org nk kwin....asyik post psl x sbr nk kwin jer... kwin la cepat2 )-: nk tgk gmbr ni

U know who I am said...

Anon ~ tak la..g shopping baju adik. Eh. Memang nak kawen. Tapi bukan bulan 2. Xde tarikh pon lagi. Still dlm perbincangan. :) Dah ada conclusion nanti, baru bleh buat announcement..
Mana ada post pasal tak sabar nak kawen. Nak tgk gambar ape?

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015