Sunday, May 30, 2010

Graduated.. Officially..

Ini entry bergambar.
Kita biarkan all those pics yang bercerita.
But secara kesimpulannya, all those pics adalah menunjukkan I am officially graduated.
Tunggu convocation day pulak.
yeayyy!!!

This is what they called TLC or Release Letter.
*** This TLC sangat berguna when u want to apply any job.
Since kita convo lambat and lambat jugak dapat scroll.
This one la yang akan proved that kita dah grad.***

Yeay! I'm Free.
Released.
^__^

When u have completed your clearance form, you have to wait for at least 3 working days untuk they process your document.
Itu procedure.
Tapi rasanya if cakap nak guna and urgent, they can consider kot.
You will be given the release letter and also the full transcript.
As in the picture above.
Nanti kua la date of graduation. Yeay!!!
See..
** End of academic record**
No more exams

This one I sesaje request. For my collection je.
Ye la..nak la jugak tau where am I since 4 years duk buat Bachelor of Engineering ni kan.
And finally, memang puas hati.
Aku dapat based on apa yang aku dah usahakan.
Usaha sikit. Tak banyak macam all those best students did.
So, aku happy dengan ape yang aku dapat.
Alhamdulillah. ^__^


*** THE END ***

4 comments:

queenlyana said...

maksudnya dah grad ke belum ni sayang..?

AINI NORAINI said...

cik lyana ~ dah la syg...:) konvo ja blum lg...i dapat keje kt puchong...hoyeayyy

yonna said...

congrats babeeeeeeeeeeeeeeeee!!! im happy for you! heeee konvo bila?

U know who I am said...

cik yonna ~ heeee..tq so much....konvo lmbat lg..bln 10..mai la kalo free..

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015