Monday, April 19, 2010

Twilight set yay!!!

Sedang menelaah yang ini. Sekarang chapter bape belas tah. Harap dapat khatam secepat mungkin. Heeee....tak sabauuuu...


Hihi. Tak sabar nya. Tak sabar nak tunggu semester baru IIUM start.
Nak jumpa tuan punya buku kat dalam gambar ni. :)
Sekarang dalam process nak khatamkan yang kat atas ni.
Geram betul. Since exam hari tu lagi konon nak khatam.
Tapi tak jugak sempat.
Nasib baik mempunyai junior yang baik hati meminjamkan Eclipse kepunyaan beliau kepada kakak senior yang chumil ini.
Thanks again dear. ~~~

Sekarang menunggu habuan bulan pertama.
Dapat je nanti, nak beli!
Nak beli! Nak beli! Nak beli jugak!
But have to buy Breaking Dawn first sebab Twilight and Newmoon dah tengok movienye...and Eclipse pon tengah on the way untuk khatam.



I wish this Breaking Dawn will be mine.
RM59.90 kot kat MPH.
Nak beliiiiiiii!!!!!!


All. Complete set.
Wish to have all of these.
Tapi macam tak boleh kot.
So, aiming for Breaking Dawn je for now.
Hehehehe...

SEKIAN.
SAMBUNG JOB HUNTING.

6 comments:

yonna said...

tak pernah terbukak hati nak baca novel2 inggeris hahaha. movie dia pun tak follow lgsg T____T

AINI NORAINI said...

yonna ~ dulu sy pon tak follow...takde rasa pon nak follow..but then last sem junior dlm bilik tu kasi..bile da tgk..fall in love la pulak..trus sambung bace..fun..:)

nur said...

mahal la along rm60 kat mph, huhu. kalo balik umah leh dapat murah lagi kat muda osman, i think dlm 40 ringgit kott. adik sy beli kat popular dlm rm50, tu pun da rasa macam mahal, huhu

AINI NORAINI said...

cik nadiah ~ seriously?? hmmm...bukan ke tu harga standard ke?

nadiah said...

rasanya, harga kat overseas tu standard la. tapi kat Msia ni, harga dia berubah-ubah ikut kedai, sebab tu buku import. every buku, ada harga modal tambah dengan harga sewa kedai, kos import lagi. i think la, hehe. cuba la survey kat popular and muda osman kb mall bila balik. rasa macam harga dia memang berbeza. sy tengok kat muda osman jerteh kemarin da takde ada. ari tu ada eclipse ngan breaking down. tapi kalo alang2 da kat mph tu, beli je la. kalo pegi kb mall semata-mata nak beli buku yg beza rega cuma rm10, minyak kete dah bape dah. tak balik modal pon, hehe

AINI NORAINI said...

nadiah ~ hehe..btul tu..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015