Monday, February 22, 2010

Langkawi:: Day 3

hoh...susah sungguh la nak mula..sebelum cerita pasal melaka..kena abiskan dulu pasal langkawi hari tu...dah basi okeh...tapi tak apa lah..kena jugak buat..sebab ni kenangan..mana lagi nak simpan kalau bukan dekat sini..kan??

that day..kami breakfast secara western..eh..bukan kami..saya yang breakfast secara western..rakan sebilik memilih untuk breakfast secara western plus eastern..huhu..mereka makan mee goreng plus hash brown...saya bukan diet ke apa masa tu..tapi...saya takot termuntah dalam perjalanan pulang nanti..risau jugak..kan...

sungguh yummy bukan???
yeahh..sungguh menjilat jari breakfast pada pagi tersebut...
maklum lah..kat rumah mana pernah breakfast secara western begini...
sekali-sekala tukar stail... ^_^
kalau dapat hubby yang suka breakfast secara western begini.. senang kerja saya di dapur bila dah kawen kelak..
huhuhu...
tapi... rasa macam tidak saja.. -_-"
(ok..caption sikit punya panjang..AMPUN)


hmm..ingatan pada hari tersebut sebenarnya dah macam ber'haze' dah dalam kepala neh..tu yang rasa macam nothing to display saja..haha...lepas breakfast hari tersebut..kami dah tak sempat dah nak snap-snap sana sini..dah memang bas menunggu dah..kena gerak pegi jetty point sebab ferry jam 10 pagi...

tapi..yang hampehnya..tetiba delay pulak ferry sebab rakan-rakan tidak mencukupi..kena la pulak bayar extra charge sebab kami yang request...aiseyyy..buang duit beb...tapi tak apa lah...lupa dah pukul berapa bertolak dari jetty..yang pastinya, kami samapi kuala perlis jam 12 kot...then baru lah bertolak ke garden knowledge of virtue ini..

singgah lunch sat dekat mana tah...kedah la kot..tapi not so sure apa nama tempat itu..hoho....
tiba di UIA dah malam..sebab stop dekat tapah agak lama...sebabnya tunggu maghrib...huuuu..sungguh penat dan sungguh macam flat saja battery dalam badan....sampai room..memang rasa mahu rest saja untuk seminggu..haha...sumpah melampau.. -_-"


ok..sebenarnya dah lupa apa lagi yang berlaku that day..mintak ampun...mintak diri dulu..


***saya teringin nak pi penang..tapi taktau nak pi sana nak tidoq mana... ***teringin nak makan nasik kandar penang...
***ada sapa-sapa nak bawak saya pi penang dak??***

2 comments:

E.d.Y said...

teringin nak p penang gak

AINI NORAINI said...

jom..jom..p penang..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015