Friday, February 19, 2010

berat turun lagi

hohohoho....
di sini saya nak mengkhabarkan 1 berita gembira...
saya..dengan berbesar hati..nak bagi tau..
berat saya turun lagi...ngehehe...
sila jangan jeles.. ^_^
takdo kojo den nak jeles... - kata mereka

huhu..memang la..sebab anda semua dah kurus..
dan tak tembam macam saya..boleh la anda kata begitu...
eh..pagi kelmarin..gatal nak timbang..so..kua 52.9kg
pagi semalam..timbang 52.9kg..
pagi tadi...52.9kg jugak..
yang gmba pagi tadi xsempat nak letak..
so boleh la assume dia dah turun...
hoiii..susah tahu nak bagi turun macam ini...

tapi yang penting...
diet dengan seimbang...makan saja apa yang perut mintak...
sungguh...saya tak control langsung makan...
memang seorang customer yang paling tak ikot cakap coach..
^_^
sorry coach..hehe...

emmm...ni buktinya....:)
lihatlah perjalanan berat saya... -_-"
sangat susah kan dia nak turun....

baiklah...klik gambar untuk tumbesaran...
yang gambar last tu..tarikh salah..sepatutnya 18 Feb..hehe

harap puan coach bervangga dengan i..hehe...

...alhamdulillah..
...makan la selagi ada nikmat mahu makan...
...jangan sampai Yang Maha Esa mentarik balik nikmat ini...


5 comments:

Ayumieza said...

jelesnya aku..tak pe aku akan berusaha lepas ni hahahah

fabulous.farah said...

of cos i vangga..hahahaha

congrato~

AINI NORAINI said...

ayumieza ~ baiklah..berusaha...:)

coach ~ hehe..maceh..:)

ARYN said...

ni timbang pkai tmbg tinata tu ke? huhu

AINI NORAINI said...

ARYN ~ tak la aryn..tu aini bli kat carrefour je...:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015