Sunday, January 10, 2010

~a day to remember..:)



hari ni...10 January 2010...
birthday of sorang kawan yang amat disayangi....
NUR NADIAH ROMELI....:)

happy birthday dear...
semoga panjang umur...
dimurahkan rezeki..
dilimpahkan rahmat dan berkat...
may all your dreams and wishes come true..
doakan along cepat kawen eh..kawen tahun ni jugak..hehe..(again..gatai..)
and u pon..cepat-cepat kawen..
tapi jangan buat senyap-senyap macam acik tau kalo nak tunang..
nanti abes kene merah ngan aina...haha
semoga friendship ni last forever....aminnn..=)

serba sedikit pasal NUR NADIAH ROMELI yang aku kenali...
seorang nadiah ialah seorang LDP yang mengikut peraturan..
tak macam aku..slalu jugak la langgar peraturan..haha
seorang nadiah yang aku kenal ialah seorang sahabat yang sungguh best..sporting..supportive gile...memang best..:)

aku mula-mula kenal dia masa kat hospital..nak buat medical check-up before masuk YTB...
memang jodoh kitorang kot..
sampai YTB..katil pulak sebelah je katil die....hehe..best...:)
seronok...
sungguh fun mempunyai dia sebagai kawan aku...
i love u lah long...:)

2 comments:

nadiah said...

okkay a very long 'speech', haha;p tenkiu tau along, tenkiu tenkiu tenkiu, sgt sweet, i like it!;D

owh part cpat kawen tu ye, haha iAllah kalo ada rezeki. tapi yang pasti bukan tahun ni la kot, hehe. tapi untuk awk and the rest yg da abes study tu, mestila sy expect paling cpat tahun ni kannn, benda baek watpe tangguh2, hehe;D

bile ntah kite bleh jumpe. sy ada kat umah slalu, tapi tula, actually kaki merayap jugak. nma je cuti tapi kalo ikutkan mmg bercuti yg cuti2 msia betol la, hehe. takpe, nnti2 iAllah ada rezeki leh jumpe, iAllah, hehe;D

AINI NORAINI said...

hehe..:) aminn..
acik end of this year kot..
me..xsure la..ikot umi laa..
die je yg xkasi skrg ni

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015