Monday, December 14, 2009

~entering 2nd week of final semester~

1st week just ended...
now entering the 2nd week pulak..
12 weeks to go..
tak sabar pon ade...gementar pon ada...
tak faham dengan rasa dan perasaan sendiri...
2010 pon dah makin hampir...aku ada banyak impian untuk 2010 ni..
harap-harap semua tercapai...aminnnn....

untuk lastweek..i managed to end the biggest disaster during my 4 years engineering study..ape lagi kalau bukan encik FYP....lega tersangat bila setel semua..
now turn my friends la pulak yang kena bertungkus lumus mensetelkan segala benda tu...memang seronok..i can't deny it...tapi sometimes macam agak tensi bila result yang dapat tak seperti yang kita jangkakan...yang akan menyebabkan kita terpaksa repeat itu kerja...dan itu kelemahan aku..aku tak suke buat banyak kali benda yang sama...sebab tu lah buat masa ni macam tak de plan lagi nak sambung master ke ape...if sambung pon..mungkin tak kan involve benda-benda yang relate dengan research...

lastweek jugak dah selamat submit FYP report (hardcover version)...habis duit aku okeh...sebijik RM25...aku buat 4 copies...so..kire la sendiri..dah la duit tak masuk lagi..nak mintak ngan mak pon dah macam segan gila...lepas tu..graduation form pon submitted...Alhamdulillah...lega...semester ni cuba mencari kerja-kerja sampingan untuk tambah duit poket...kalau ada rezeki..boleh la jadi lab demonstrator...at least lepas la duit blanja bulan-bulan..Alhamdulillah...syukur sangat dengan rezeki yang Allah bagi ni...

tiba-tiba idea dah takde...kena stop..

2 comments:

paradiseflower said...

hahaha, ore dulu ira, kt upm kalau wat 3 copy ke ats dpt rm10/copy je..n ms final year, ore jd cikgu tuisyen, ajar bdk spm private home tuition, waaaahhhhh rindunya zaman studyyyy~~~

AINI NORAINI said...

huhu..tu la..cdg nk wat kt upm...tapi tu la..jaoh sgt..so..redha je la..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015